KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufuk üstadım sabah saat altı ve hala uyanığım.Ben ve benim gibi bir şirketde alım satım yetkisi olan her finans departmanı yöneticisi eminim uyanıktır.Pazartesi duyulacak ilk gong sesi ile kabus yaşayabiliriz.Büyük kaos var.Yıllarını ekonomiye vermiş bir birey olarak Amerikan'ın en yakın komşusu Canada bile Trump ve kararları yüzünden etkilenmezken bizim hala kendi hatalarımız ile yüzleşmeyip Trump'ın arkasına saklanmamız ve kendi ülkemizde ki 4 milyon Suriyeli ne yapacağız diye düşünmeyip acaba Trump Meksikalı mültecileri sınır dışı eder mi ? diye düşünmemiz tam bir komedidir.

Bir tespit de bulunayım bu ülkede ben cahil insanların dağa çıkarak vatana ihanet ettiklerini düşünürdüm ama şunu gördüm bu ülkede halkla gazetelerde tv lerde gerçek finansal taployu söylemeyip vatana ihanet eden finans uzmanları da var.
Ne yazık ki..

Trump konusunun arkasına saklanıldığını görmemek, bahane olarak öne sürülmesini görmemek körlükten başka birşey değil.Gözü gören ama düşünce/düşünebilme körü kişiler..

Medyanın bu oyunda %99 etkisi var.Herşey güllük gülistanlık gösteriyorlar.Gerçi artık TV izleyende sabah müge anlıyı, öğlen evlendirme programını, akşama survivorı izliyor.Körleştirmenin bir aşamasıda bu.

Pazartesi günü sıkıntılı bir gün olacak.Umarım en az ekonomik hasarla atlatırız fakat sanmıyorum.

Sonumuz hayrola..