Arkadaşım bu ne celalli anlatım yahu ben konunun yarısına kadar anlamadım sitem ettiğinizi dedim ahanda tamamdır hakkın yolunda savaşımız başlamıştır gazamız mübarek ola deyip hazırlanıyordum ki baktım sitem ediyorsunuz.
Konuya dönecek olursak, bot mu veriyor manuel ekip mi veriyor cezayı bilmiyorum lakn ceza durumlarında çoğu kez haklı oluyor google tarafı
Neden mi?
Sitedeki yazılar karman çorman olur.
Görsel bir anlatım yoktur.
Ziyaretçi siteye gelmiştir aradığını bulmaya çalışırken cebelleşir. Neden mi? Çünkü site sahibi ziyaretçinin ne istediği ile ilgilenmez inanmış bir seo masalına illahi 300 kelime de olacak 300 kelime deyyüp kelime israfi ile doldurmuştur makaleyi.
Ekonomi site sahipleri kaç kez bir takım sorular hazırlayıp sosyal medya aracılığıyla bir ekonomiciye ulaşıp sorular sordu ziyaretçisine güzel bir metin sundu ki?
Sonra vay efendim kapitalizm ulşakları, emperyalist kötü insanlar vs.
Acaba bizim site sahipleri, küçük esnaf kafasından kurtulup ne zaman kaliteli içerik ile son kullanıcıya ulaşmayı deneyecek?
Ek olarak arkadaş bi sitesini eklesin de görelim gerçekten haklımıymış. Kullanıcı gözünden 1. derece yorum yapalım