Siz de haklısınız üstad, bir şey diyemiyorum. 6 bin - 7 bin TL civarına e-ticaret sitesi kurup teslim ettiğimi biliyorum bir kaç yıl önce. Fiyatların aşağı çekilmesini kabul etmemek lazım ama, piyasa işte.

Hayırlı olsun bu arada.

V4VKenshin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Hocam,
Olayın aslına bakarsanız bende buna katılıyorum verilen emeğin karşılığı maalesef piyasada yok. 4-5 Sene evvel kurumsal siteleri 3.500₺ gibi rakamlara alıyorduk. Şuan kimse para vermiyor bizde PSD çıkarıp HTML falan dökerek iş yapmayı bıraktık artık. O sitelerin tanesi ne kadara alındı söylesem gülersiniz. Eleman çalıştırıyorum, ev geçindiriyorum saçma sapan fiyatlardan site almaya mecburum. Ankara piyasasında 150₺ ye kurumsal site yapılıyor WP şu bu her neyse sizce bu piyasadan hakkıyla iş almak mümkün mü ? En son 1000-1500 dolaylarından iş aldığımın üzerinden 7 ay geçmiş. O yüzden hakkını biliyorum ama aldığımız fiyatlar belli. O arkadaşa gelince 3-5 bin liraya kimse panel yaptırmaz gerçekçi olalım.

İyi akşamlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:26:53 -->-> Daha önceki mesaj 21:23:11 --

İş @skoparak a verilmiştir. Teşekkürler.