www.nestfun.com Sosyal içerik sitemize ücretsiz editör alınacaktır.
Nestfun 01.11.2016 tarihinde yayın hayatın baslamıştır. Site trafigi şuan için çok iyi sayılmaz elimden gelen gayreti ve reklamı yapmaya çalışıyorum, fakat hafta içi çalıştığımdan dolayı iki işi yapmak beni çok yoruyor. O yüzden editörlere ihtiyacım var.
KISACA SİTEMİZİN YAPTIĞI İŞLER;
*Eğlenceli, keyifli, komik konular
*Eğlenceli quizler ve anketler
*Önemli teknoloji haberleri
*Güzel hobiler
*Boredpanda tarzi yabanci kaynaklardan keyifle okunabilecek ve ilginç vs. tarzı içerikler.
***Sitemizi ziyaret ettiğinizde aslında kısaca sitemizin ne tür içerikler paylastığı hakkında fikir edinebilirsiniz.
*İnternette buldugum güzel şeylerle makale yazıyorum.
*Yabancı kaynaklardaki içerikleri türkçeleştirdikten sonra kendi fikir ve yorumumuda katarak post yazıyorum.
Şartlar;
-Ben yapabilirim diyen
-Daha önceden tecrübesi olması gerekmez, fakat bu isler hakkında azda olsa bilgisi olması gerekiyor.
-Yabancı site kaynaklarını iyi kullanabilen
-Günde en az 5 konu yazabilcek olan
-Kendine özgü makale, postları olan ve yabancı kaynaklardan bulduğu postları Türkçeyi iyi kullanarak post yazabilecek olanlar
-Ve gönlünden başka ne gelirse onlarada yardım edebilir.
Şuan için ücret veremiyeceğim. Ama ileride sitemin çok iyi yerlere geleceğini umuyorum ve çalışıyorum. Ücretsiz olarak gönüllü çalışan arkadaşlarım ayrılmazlar ise site iyi yerlere ulaşınca bu arkadaşlarımı ücretlendireceğim. Fakat bu işler zaman alıyor, ileride zamanın bizlere ne getireceğini bilemeyiz.
Şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.