Hizmetiniz ile alakalı ticketlere gözattığımda, bir kısmındada benim işlem yaptığım ticketler olduğu gözükmektedir. Hiç bir servis'de %100 sistemin aktif olacağını garanti edebilmek , hiç bir yerde olabilecek bir durum değildir. Söz konusu hosting hizmetinde bir takım sorunlar yaşandığı gözükmektedir. Destek taleplerinizin bir kısmı email konuları(gmail ulaşmama, inbox'a gitmeme vb. gibi , karşı firmaların bloke etmeleri) ile alakalı bir kısmı, hesap bazlı kaynak limitine takılma, bir kısmı sene içerisinde bir kaç defa gerçekleşen anlık sistem yüklenmesinden ötürü yavaşlık ve oluşan kesintileri kapsadıkları gözükmektedir.
Hosting sunucularında elimizde geldiğinde gerekli destek, müşterilerimize sunulmaktadır. Tüm problemlerinizi 7-24 ticket sistemimiz üzerinden iletebilirsiniz.
Telefon ile teknik desteğimizin bulunmadığını her defasında yinelemekteyiz. Her müşterinin kendine göre aciliyeti vardır. Telefon ile teknik destek talebinde bulunulduğunda ticket ile konuyu iletmesini ve kendilerine en kısa sürede döneceğimiz müşterilerimize iletilir. Ancak Telefona bakılmaması gibi bir durum olamaz. Aksi bir durum varsa, aradığınız gün ve saati iletirseniz santral loglarına bakabilirim.
Her müşterinin sorunu kendine göre acildir. Teknik destek sürekliliği ve performansı için , teknik desteği ticket sıra ve önceliğine göre vermek zorundayız.
Merhabalar,
Mail sorunları, sistem yüklenmeleri, ticketlere geç cevaplar, saldırılar vb. konularda herhangi bir tartışmaya (kötü anlamda değil, açıklamalar yapma anlamında tartışmaya) girmeyeceğim, sonuçta herkes kendi yoluna gitti.
Konuyu takip edenler varsa diye belirteyim; son yapmış olduğum
ödemeyi iade ettiler ve hizmetimi kapattırdım.
Son olarak telefonla aramamın amacı telefondan destek almak değil; "oradasınız değil mi, ticketlara göz atan biri var mı" anlamında bir teyitte bulunmaktı, o esnada ticketler ciddi anlamda gecikti çünkü. Her neyse, bu sebeple aradım; ama telefonu açan olmadı. Turkcell'den çıkarttım bunun bilgilerini,
ALTINI ÇİZİYORUM bunu da tartışmak için değil; santral loglarına bakıp ortada bir problem varsa
hem size hem diğer müşterilerinize yardımcı olmak adına sorunu ortadan kaldırın diye koyuyorum.
Herkese iyi çalışmalar...