AMP normalde "Hızlandırılmış Mobil Sayfalar" anlamına geliyor fakat benim kullandığım temada yada scriptte AMP olayını uyguladığım vakit mobilden girdiğimde AMP sayfasına
yönlendirmiyor, normal bu öyle değil mi? Ama kullanıcı nasıl AMP olup olmadığını bilecek ki, sadece arama motoru üzerinden mi görüp gelirse AMP sayfa açılacak? Yani AMP tam olarak responsive yada mobil sitenin yerini almıyor sanırsam ve sadece Google için kullanıcıların hızlı erişebildiği, yanında yöresinde rahatsız edici şeyler olmayan ve direkt olarak bilgiye, veriye ulaşabileceği bir olaydan öte bir anlam taşımıyor, doğru mu?
Konuyu açan arkadaşın sorununa gelecek olursak; benim video sitemde şu şekilde yaptım baya kurcaladım ama BlogPosting schema bana yaramadığı için videoobject yaptım.
Resim açılmazsa eğer, mini kutucuğa sağ tıklayıp "Resmi yeni sekmede aç" derseniz açılır, DNS ayarınız yoksa prntscr sitesine giremiyorsanız DNS ayarı yapmanız gerekmektedir yada hayırsever bir arkadaş başka bir yere upload etsin lütfen.
/wp-content/plugins/amp/includes/class-amp-post-template.php
Sitenizi
Wordpress varsayarak paylaştım, değilse incelemek gerekli.
Saygılarımla.
Sitene direk giriyorsan amp görünmesi için temanın amp uyumlu olması gerekiyor. bizim kullandığımız amp eklentilerini google arama motorlarına indexliyor oradan gelen kullanıcı amp e giriş yapıyor.