Tahsin hocam öncelikle başınız sağolsun. Kanal 7 filmlerinde karşılaştığımız olaylar gerçek oluyor sanırım. Dediğinizden yola çıkarak bazı insanların ahını almış olabilirim. Yakınları olarak bu kişileri tespit edip dayınız adına helallik isteyin. Çok ilginç bir durum
valla hangisini bulacagız bilmiyorum... hem almanyadan hem türkiyeden emekli. belki öldürülmüş olup dışarı atılmış sonrada çakal parçalamış desek cebinde 3000 tl para bulunmuş.adli raporu tam bilmiyorum ama ordan da söylenene göre hayvan parçalayıp yemiş.
Adam rahmetli sorunluymuş bence iyi bir alimden hocaya danışın kabri okutun
eniştem hoca..ama alimlik derecesini Allah katında bilmiyorum.cenaze namazını kıldırdı.ama sonuç çözemedik.
Eger mevzu gercekten dogruysa kemiklere veya dayinizin kalintilarina salya birakmis veya isemis olabilirler(tekrar bulabilmek adina). Mezarina veya kalintilara ozon dokup arindirin. Kopeklerden yola cikarak yapiyorum bu yorumu.
Hocam, burda kimsenin aklını karıştıracak yalan yanlış bir durumdan değil tamamen gerçek bir durumdan bahsediyorum. bunun gibi bir şey bir iki sene önce yine kastamonu da ayının sürekli mezarı eşmesi olarak haber yapılmıştı.hatta ayı cenazeyi çıkarıp mezardan götürmüş..
BİRKAÇ SENE ÖNCE YAŞANMIŞ OLAY:
http://www.milliyet.com.tr/ac-ayi-ce...undem-1960323/
Öncelikli Rabbim affı mağfiret eylesin. toprak kabul etmeme durumlarından birisi daha. rahmetlinin adına hayır , yemek , fakir fukaraya yardım edip bol bol dua ediniz. Başka yapılacak bişey yok.
Allah (cc) dünyada ahirete en iyi hazırlanan kullarından eylesin..
Bankada da bir sürü parası çıktı..yememiş içmemiş biriktirmiş...ama hep sefaleti yaşadı!