Haykır hocam sorun değil. Zerre bilgim olmayan değil, ben de kandırıldım hoş görürsünüz artık
Yaz dedin yazdım, tahminim tutmadı. Tartışmak istiyorsan tartışabiliriz sorun değil, dediğim gibi buradayım ama hakaret boyutuna varacak davranışlara gireceksen ben o işe girmem.
Şimdi gezi olayları yazmışsın ona cevap vereyim. Dolar gezi olayları başladığı günkü dolar kuru 1,86. Gezi olayları sona erdiğinde dolar kuru 1,98. 12 kuruş artmış. Peki gezi olaylarından bugüne bakalım. Gezi olaylarında 2 TL oldu desek düz hesap, 3,76. Aradan geçen 2-3 yılda dolar kendisini 2 ye katlamış. Şimdi çok basit soru; burada sorunlu olan gezideki o olayları çıkartan mı yoksa vatandaş mı yoksa kandırılan hükümet mi?
O arkadaşları burda görmek istediğin günü söylediniz bende kaydetmişim. Şarabımı açtım 2. kadehi içerken kayıtlarıma bakıyordum, 8 gün sonra kontrol et diyordu. Linki kontrol edince postunuz tekrar karşıma geldi. Sizin dediğiniz gibi dolar bu olacak bu tarihte bu arkadaşları burlarda görmek istiyoruz cümlesi vardı. Sonra mesajımı yazdım. Başka problem yok hayırlı işler. iyi kazançlar güzel kazanıyorsunuz ALGI YAPTIĞINIZ GÜZEL ÜLKEMDE.