yoook artık
1 saat önce ban yedim. 14 gün. kulladığım 2 tane hakaretten dolayı hemde. riot hiç neden küfür ettiğimize bakmıyor. bu adamlara sövmeyene söverler
Benim arkadaşım hakaretten dolayı ard arda ban yemekten perma ban yedi hesabına giriş yapılıyor ama oyuna giremiyor hiç bir şekilde

yani bu hakaret olayından tekrar banlanmamanızda fayda var kalıcı bir ceza almamak için.
neden küfür ettiğine bakmaması çok normal çünkü adamlar çok net küfür etmeyeceksiniz diyor. Ayrıca sadece 1 oyuna bakmıyorlar her hesabın belirli bir güven puanı varmış onların toplamı bir oyun sonunda 0 a yada - ye iniyor sanırım o zaman otomatik ceza veriyorlar. Ancak ne zaman düzeleceğini söylemiyorlar. Yeni hesap açsam mı diye düşünüyorum da şampiyonlara kıyamıyorum açılmadık 10 şampiyon kaldı sadece. Ama 3 aydır da düzelme yok ya da var ama daha optimum seviyeye gelemedik bilemiyorum.
^
Ganimet yasağı geçiyor ama uzun sürüyor ( sanırım hesap risk puanı gibi bir sistemde mevcut ) bir hesapta başıma gelmişti 2-3 ay sürmemişti ama , Hakaret etmeyin sohbeti gereksiz kullanmayın hatta yazmayın bile , özellikle rakip takımda ki oyunculardan honor almaya çalışın gerekirse oyun sonu yazılı olarak isteyin hatta şöyle söylerseniz onlarda size atacaktır teşekkürler fiora iyi oynadın honor verdim gibi.