Arkadaşlar;
ilgili problemle ilgili çalıştığım firma yine kalitesini gösterdi, aşağıdaki belirttiğim gibi oluşan sorunu çözdüler, ve işlemlerimi tamamladılar bu nedenle bilişimist firmasına çok teşekkür ederim.
not: sunucuda işlem yine yapamadım ama olsun verdikleri desteğe yinede teşekkür ediyorum..Allow_url_fopen aktif olmaması nedeniyle..
=====
Arkadaşlar merhaba;
3 yıllık bilisimist müşterisiyim, çoğunlukla hobi olarak wp ve joomla siteleri kurup denemeler yaparak kaldırıyorum buraya kadar her şey normal, geçen sene hemen hemen 20 gün sitelerime ulaşamadım sunucu kaynaklı sorunları çok oldu ama sineye çektik zaten hobi olarak uğraşıyoruz diye fakat ne olduysa bir sosyal site kurulumu için demoları yüklemeye çalıştığında olan oldu..
şirketi çok sevmeme rağmen bu konuyu açmama neden olan olayı aşağıda basitçe anlatayım,
ek fonsiyonları bir türlü aktif edemedim ve her açtığım destek talebinde farklı bir demo script bulmam yönünde oldu.. halen bir talebim acık ve cevabını bekliyorum.. İşin tuhaf tarafı ilgili fonsiyonlar için üretici firmalara attığım maillerde bun fonsiyonların tüm hosntinglerde olduğu ve güvenlik açığı yaratacaksa neden kendilerinin bu sorunla hiç karşılaşmadıkları oldu..
şunu anladım bilisimist sadece basit projeler için yer temini yapıyor ve destek ekibindekiler yardımcı olmamak için uğraşıyorlar..
sizinde başınıza bu firmada her hangi bir sorun geldi mi?