bence ne iş yapar biliyormusunuz?
günde 100 kargo çıkan e ticaret firmasının kargo kutusuna site yazdırıp %5-10 direkt giriş sağlamayı akıl edebilen,mobilde karar verilip masaüstünde alındığını bildiği için adwordse site kelimesine reklam vermeyi akıl edebilen seocudur.Seoyu biz hep sanalda ararız ama asıl seo gerçek hayattadır.Olay a/b testleri,rio (dönüşüm) takibidir.Ekşide başlık açınca anında müdahale edip,özür kargosu gönderip bunu paylaşmaktır.Müşteri yaş kritiği yapıp +45 yaş üstüyse ankara havası çalan tvye reklam vermektir.Genç ise daha çok sosyal medya kullanmaktır.Herkese sanıyor ki tek bir yöntem var bulunca googleyi çözüp paranın köküne vuracagız.Googlenin bazı spam sitelere sahip çıkması "o spamı" o siteye yakıştırmasıdır.Geçen birisine "ücretsiz"yardım edecektim.Adam bayilik sitesi kurmuş.Adsenseden gelir etmeye bakıyor.ee kardeşim o kadar internetten para kazanma sitesi var.Ver banner reklam sat bayilik komisyon al herkes reklama kafayı takmış.Siteyi geliştireyim diye ugraşacaktım hemde "ücretsiz" siz şimdi seocumusun diye soracaksınız.Seocu değilim ama yenilikten yanayım.Daha fazla dönüş için siteleri elden geçirmek lazım.Googlede ben arama yapacagımda adblock yüklü olmayacakda senin sitende ki adsenseyi göreceğimde ilgimi çekecekte.tıklayacamda 10 sn o sitede kalacam.Sen 0,40 kuruş para kazanacaksın geçin kardeşim o işleri.