Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme yapacağım açarmısınız siteyi dedim.Ödeme yapılmadığı için sistem otomatik dosyaları silmiş cevabı aldım.
Hosting firmaları; Bu şekilde çalışmasalar, inan ki önüne geçemezler.

Çalıştığım bir müşteri için 1 hosting + 2 domain süresini uzatmak için cebimden vermiştim.

Hala 1 domain parasını verecek. (5 ay geçti)

Çok eski bir müşterim içinde 3 yıllık domain+hosting almıştık.

Süre bitiminden yaklaşık 2 ay öncesinden her hafta uyarmama rağmen bugün/yarın diyordu.

Sonuç; 1 aydır arıyor gel şu siteleri uzatalım. (3 aydır sitesi kapalı) Sanki ben yedek almışım da zırt pırt onu bekleyeceğim.

Yeri gelir her işine koşarsın ya ne olcak kaç dakikanı aldı ki derler. (Para konusunu hiç açmazlar.)

Şimdi kalkmış internetten bir firmaya sözde seo adına para kaptırmış (200 TL) gel kurtar beni diyor.

E be dangalak yayında olmayan siteye sözde seo adına para kaptıran sensin. Biz her işini yaptıkça kaç dakikanı aldı derken başkasına anında para gönderiyorsun.

Açıkçası hem sitenin düşmüş olmasına, hemde başkasına para kaptırmış olmanı anlatmanı zevkle dinliyorum.

Senin gibiler bunlara layık. (Bu d o l a n d ı r ı c ı firmalara her ne kadar kızsam bile bazılarının hak ettiğini düşünüyorum.)

Hazır yeri gelmiş iken içimdekileri dökeyim dedim