Merhabalar Enes Zorkol'un İsteği Üzerine Bu Yazisini Yayinliyorum

"Bu zamana kadar gerek oncesinde PHP bolumunde Gerek Sonrasinda Instagram Bolumunden sonra uzun bir aradan sonra Android Kategorisinde Birden Fazla Is Yaptim. Actigim Konularda birden fazla referans yorumu atildi. Hepsini hakkiyla sonuna kadar teslim ettim.Son zamana kadar hakkimda bir tane sikayet konusu acilmadi. Sonrasinda Yasadigim 3 kere Sehir degisiklikleri bilgisayarimda yasadigim sorunlar. Sonra tam yerlesik hayata gectim derken bilgisayarimin harddiskimin yanmasi ve elimdeki herseyi kaybetmem bunlarla ilgili hersey elimde mevcutdur. Ve yani istemeden mağduriyetler olustu. Arkadaslarin hepsi hakkıdır. Bu sürecte aktif olarak çalisamadim elime geçen bütün ucretleride zaten magduriyeti olan insanlara ilettim. Gerek forum uzerinde sikayet acan leadman peridokya sasmaz31 akifyuruk adli kullanicilarin sorunlarini elimden geldigince hemen giderdim furkanoymak adli kullanicininda 500 TL geri odemeden 250 TL odemesini yapip 250 TL odemesi kalmistir. Onun icinde hesap bilgilerini istemiz bulunup admobdan alicagim odemeyle hem onun geri odemesini hem de 70 TL olan videozade adli kullanicilarin odemelerini yapicagim.Videozade adli kullaniciyada yasattigim magduriyet dogrultusunda 2 tane piyasanin cok altinda uygulama verdim.Sonrasinda yazdirdigi oyunuda daha oncesinde yazmistim bunuda normalde anlastigimiz fiyatinin altina verdim. Ve bunlari asla yanlis anlasilsin diye soylemiyorum. Magduriyet yasattim ve bunlari isteyerek yaptim. Bu uygulamadada hepsinde 1 2 maddelik eksikler vardi onlari gidericektik. Maddeler bildirim gonderme uzerine maddeler.Uygulamalar Yayindadir. Sonrasinda harddiskimin yanmasi uzerine elimdeki hersey gitti sadece 1 uygulamasinin dosyalari vardi drive uzerinde onu hemen gonderdim.Diger iki uygulamasi icinde problem değil tekrar yazarim dedim.Tekrardan Son bir uygulama uzerine anlastik 70 TL odeme aldim ondada bir cok maddeyi yaptim fakat yine harddisk magduru oldum buradada bununda geri odemesini kabul ettim hemen. Egerki baska magdur olan kisiler varsa ben elimden geldigince onlara ulasmaya calistim ulasamadiysamda onlarin bana ulasmalarini rica ediyorum. Diyeceklerim bu kadardir. Herkesden özür diliyorum"