Hocam elinize sağlık, ön siparişte bulunmuştum bu hafta içi nasipse ücreti gönderip alıyorum temayı,
Foto galeri ve video galeri sayfalarını bir sonraki güncellemede yapılacak demişsiniz, buna istinaden
Foto galeri sayfalarında ana konudaki resmin üzerine fare ile geldiğinde Galeriye git ibaresi görünüyor, resmin üzerine gelmeyince galeri olduğu belli olmuyor bunu mouseover değilde direk resmin üzerinde çıkarabilirsek çok daha iyi olur, en azından galeri olduğu direk görünür.
Yine galeri sayfalarının devamıda aynı şekilde fare ile resmin üzerine geldiğinde ileri geri butonları ve toplam resim sayısı çıkıyor, bunun yerine kullanıcı deneyimi ve kullanımını iyileştirmek adına, manşetteki gibi resimlerin altında numarator koyulsa 1-2-3-4-5-6-7-8 gibi o galeri sayfaları çok daha fonksiyonel ve kullanışlı bir hal alır.
Ziyaretçi resmin üzerine fareyi getirmezse galerinini devamını göremez bu sistemde.
ayesoft'un the wp'nin wpmedya'nın lisanslı haber scriptlerini almış ve kullanmış biri olarak bu detayların olmazsa olmaz özellikler olduğunu düşünüyorum, amacım sizlere extra iş yükü çıkarmak değil ama takdir edersenizki bizlerde bu önerilerimizde temanınızın daha kullanışlı ve fonksiyon özellikli olmasında konusunda fikirlerimizi beyan ederek temanın gelişimine katkı sağlıyoruz ve aynı zaman çokta güzel bir temaya sahip olarak keyifle kullanmayı istiyoruz
Yapılacak olan ilk güncellemenin tahmini tarihi ve teslimi konusunda bir bilgi verirseniz ben bu süreyi beklemek istiyorum izninizle hocam.
İyi çalışmalar diliyorum