Hocam konu üzerine ilk üyeniz ben oldum galiba.
Yaklaşık 2 hafta önce başka bir forumda konuyu aktif etmiştim. Ama r10 tanıtımından gelen ilk üye olabilirsiniz hocam. Üye olduğunuz için teşekkürler.
ben de üye oldum fakat hocam video oluştur dediğimde seslendirilecek yazı yok diyor
Merhaba hocam,
Sistem videoyu sessiz olarak yapamaz, bu nedenle metin seslendirmesi şarttır. Videoyu ürettiğiniz bölümde sol tarafda resim sağ tarafda o resme ait seslendirilecek metin girilir. Metini girmediğiniz için yazı yok diye uyarıyor sistem.
Videoyap projenizin ilk üyelerinden olarak,yeni projenizde başarılar dilerim.
Spam kanalların patır patır döküldüğü bu dönemde harika bir iş çıkartmışınız.
Fakat resimleri tek tek eklemek yerine aranan kelimeye ait yüzlerce seçenek çıksa ve biz aralarından istediğimiz resimleri seçsek.Daha sonra arka fona müzik veya yazı seslendirme eklesek daha hızlı yol alırız gibi geldi.
Hayırlı olsun
Merhaba hocam,
Demekki doğru yoldayız, istediğiniz 3 özellikte zaten sistemde mevcut. Biliyorum tanıtım videosu biraz uzun olmuş, ama bir patlamış mısırla birlikte tanıtım videosu belkide izlenebilir
Aranan kelimeye ait çıkan sonucun 2 katı kadar resim botları önerme yapar hocam. Resim botları hemen ilgili sayfanın üstündedir. (Google resim botu, yandex resim botu, başka bir youtube videosunun resim botu)
Sistemin asıl amacı yazı seslendirmedir, sistemde mevcuttur hocam.
Oluşturduğunuz videolara videolarım bölümünden intro, outro ve fon müziklerinizi kolayca ekleyebilirsiniz.