SLiM_BoY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neredeyse her gün yeni kasa Civic geçiyor dükkanın önünden.. Nedense sevemedim aracı; ön dizaynı güzel ama çizgiler arkaya doğru gittikçe gözüme itici geliyor.

Tucson aracımız var. Geniş, rahat, konforlu.. Ama dikkat etmen gereken araç biraz donanımlı olsun. Bizdeki benzinli, öyle pek de yakmıyor. Yine dikkat etmen gereken bir şey daha var, tüm paketler 4x4 değil 90 bine en boş paketi alabilirsin. İkinci el alacağım diyorsan işler değişir.
Tucson kullandım dün ondan sonra karar verip civic aldım hocam. Ciddiyim tucson şişirilmiş araba civic in yanından geçemez. He turbo motor var civicde yok o ayrı beni pek bağlamıyor. Şehir içi kullanacağım hız tutkusu olan biri değilim. Otomatik vites aldım. Hyundai yetkilileri çift kavrama otomatik vitesi olan tucsonun arızalı olduğunu kendileri söylediler. Yolda kalanlar falan var. Vites ısınınca sağa çekin bekleyin diyor dalga geçer gibi. 110 bin tl jeep alcan araba gitmeyecek. Dediğim gibi şişirilmiş araba.
selcukg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2008 ve 2013 Model Civic kullanmış birisiyim. Her 2 aracıda 2 şer yıl kullandım. Niyetim gene Civic almaktı,yeni civic ile 2 kez test sürüşüne çıktım. Takas için kendi 2013 model aracımı kullanacaktım. Ancak 1 parça serviste değişen parçası olan (sol ön çamurluk) aracımı 38.000 TL saydıkları an bende film koptu. Gittim Aracımı 50.000 TL saydırdım, 2014 Model 37 binde hatasız boyasız VW Passat 1.6 TDI Bluemotion aldım gri renk.(82.000 TL) umarım demek istediğimi anlamışsındır. Passat Nasılmı ? Kusursuz.
Hocam benim fiestayada 40 verdiler. Takas için. Dışarda 46.5 e sattım hemen. Civic aldım. Passat görüntüsü eskidi diye sevmedim. Civic yeni kasa bunu unutmamak lazım. Birde sorunsuz araba. Passat dsg şanzımanlar sorunlu olduğu için yanaşmadım. Civicin kusursuzluğunu sorunsuzluğunu sevdim.
MelihAtasever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Civic tercih ederdim şahsen ben olsam şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim civic aldım kapora verdim.
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Civic derdim amaaa
Kocaelide üretilen civic civic değildir gözümde
Turkiye üretimi olmayan araba bak
Beğendiğin başka model olursa yaz fikrimi söylerim

U
Evet hocam avrupada üretilenle burda üretilen arasında çok fark var.
Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ikisini de tercih etmezdim, 90 bin TL'ye daha iyi bir araç bulabilirsiniz.
Son zamanlarda fluence ler ilgimi çekiyor. şık bir görünümü var ve birkaç kez kullandım gerçekten memnun kaldım. maddiyat olsa gözüm kapalı alırdım.
Hocam renault asla almam fluence ile civic bence karşılaştırılamaz bile.
D3LpHi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toyota chr 1.8 hybrid ben olsam bunu alırdım. Allah nasip ederse ilk baharda almayı düşünüyorum
Toyota chr modeli gözüme hoş geliyor. Ama beklenen ilgiyi almadı. Ve fiyatıda yüksek. Civic lpg oluşu yakıt sorununu ortadan kaldırıyor.