Arkadaşla çalısan varmı yada referans? Ciddi olarak düsünüyorum
Buradan çok kişi telefonumu aldı kim hangisi bilmiyorum. Birçok kişiye karşılıksız bilgilendirme yaptım. Birkaç arkadaş ile de iş yaptık. Bu işte referans şahsen benim. Eğer mümkünse ve müsaitseniz belirlediğimiz bir günde Adana'ya beklerim. Yüz yüze görüşmek daha sağlıklı oluyor.
Ben e-mail bırakmıştım ama halen gelmedi bilgiler
@dgenc ; Ortalama kurulum ve yıllık maliyetleri, vergileri öğrenebilirsek sevinirim.
iletişim bilgilerimi gönderdim. (Öncelikle şirket ismi seçiyorsunuz 3-4 adet ve müşavire yolluyorum. Hangisine onay gelirse onun üzerinden devam ediliyor. Kimlik, ikametgah belgeleriniz yeterli. Daha sonra müşavirin ödemesi yapılıyor. Müşavir resmi işlemleri tamamladıktan sonra şirketiniz adına bankaya para bloke ediliyor. Ortalama 20-25 gün sonra bloke edilen 100 bin doların blokesi kalkıyor ve şirket aktif oluyor. Şirketiniz kuruluyor evraklarınız veriliyor. Bu süreçten sonra sizin yapmanız gereken Kıbrıs da banka banka dolaşıp hesap açtırmanız. Yalnız her bankanın değişik değişik aldığı kararlar var % 100 hesap açtırma garantiniz yok. Türkiye'de ticari faaliyetleriniz iyi ise veya tanıdığınız banka müdürleri vs. varsa işlemleriniz çok daha hızlı halloluyor. Daha sonra aylık müşavire muhasebe parası veriyorsunuz.)
Hocam bende adanadayım rica etsem özelden telefon yada skype adresinizi atarmısınız. buluşup bir çay içip bu konu hakkında görüşmek isterim.
Telefonumu yazdım. Telefonlaşalım, hafta içi veya sonu benim iş durumuma göre ofisime gelirsiniz.