Merhaba arkadaşlar

Marka/Şirket ismi :MED international (international kısmı alt satırda küçük şekilde yazılmasını istiyorum.MED,med,Med üç şekildede olabilir tasarımcı seçebilir

Biz kimiz, ne iş yapıyoruz? : Honkong merkezli firmayız.ithalat ihracat ve danışmanlık hizmeti veriyoruz

Müşterileri/Ziyaretçileriniz kim, kim olmasını istiyoruz? : Uluslararası bir firmayız.

Tercih ettiğimiz Renkler; Renk tercihi tasarımcıya aittir.

Yarışma süreci :5 gün

Başlangıç tarihi:24 Ocak,bitiş tarihi 29 ocak 23:59

Yarışma için belirlediğiniz tutar :300 TL

MED Mediterranean yani Akdeniz'in kısaltması

Not:Seçilen tasarımcıya kurumsal kimlikte yaptırmak istiyoruz.

opinion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katilimlar için tsekkurler arkadaslar. Yuvarlak hatlarda kullanilabilir diye dusunuyorum.
med kucuk harflerle yazip yuvarlak hatli şekildede degisik olabilir.

Profilimin sağlam güvenilir olduğunu düşünüyorum.yeterli olmadığını düşünen arkadaşlar olur muhakkak bundan dolayı bölüm modaratörü benimle iletişime geçerse ücreti ona göndermek istiyorum

@tanerbayramcouk@NemesiS@mographic@rallyproco@CAGATAYHANKURT@ugurksbck@pythonphp@Doping@webminister@Sivatoras@TekUmut@Grapya
@Aykut_Design; @EcLeL; @KAPANCI; @imyhearts; @He1senberg; @Avagado; @vogue; @erhanozdogan; @umutcanyildirim; @grafikWeb; @seyitali; @TanTan; @SemihDemir; @Bykaraer; @Tasaranadam; @Grapya; @UfukGuler; @sgsfb; @zonbie; @berkanmolla; @omererdogan; @Reklam34; @ZEZA; @slymngk62; @KadirKC; @MertOztopkara; @DizayNet; @isolmaz; @taamtaam; @U_uR; @fatihozgolet19; @sgsfb; @sercanucar44; @thenefy; @webminister; @peerless; @Doping;@myben;@ReisMedya;@zonbie;@Heisenberg@boxmedya@TheKar1zma@ayyldz@enesen4