KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar kafamda 2 araç var. birincisi yeni kasa honda civic sıfır almak. sıfır lpgli elegance modeli . yakıt derdi olmayacak 6 yıl garantili. yeni kasa olması nedeniyle görünüş itibariylede çok güzel bir araç.
Kafamdaki ikinci araç ise hyundai tucson kasası. Ancak araç benzinli olması sebebiyle yakıt sıkıntısı var. Ama araç jeep ve oldukça gösterişli daha güzel bi araba. İkisinin arasında kaldım. vw sever değilim. Nissan qasqai sürdüm beğenmedim zaten kasası eskidi. Tavsiyelerinizi bekliyorum. max verebileceğim 90 bin tl.
2008 ve 2013 Model Civic kullanmış birisiyim. Her 2 aracıda 2 şer yıl kullandım. Niyetim gene Civic almaktı,yeni civic ile 2 kez test sürüşüne çıktım. Takas için kendi 2013 model aracımı kullanacaktım. Ancak 1 parça serviste değişen parçası olan (sol ön çamurluk) aracımı 38.000 TL saydıkları an bende film koptu. Gittim Aracımı 50.000 TL saydırdım, 2014 Model 37 binde hatasız boyasız VW Passat 1.6 TDI Bluemotion aldım gri renk.(82.000 TL) umarım demek istediğimi anlamışsındır. Passat Nasılmı ? Kusursuz.