Merhabalar,
Kurumsal bir Hosting firması olan ihs telekom, Web Hosting Destek Operatörü pozisyonunda iş görüşmesine gideceğim.
Siz değerli forum arkadaşlarımın fikirlerini almak istedim. Görüşmeye nasıl hazırlanmam gerekir?
Kılık, kiyafet ve saç sakal traşı nasıl olmalıdır?
İlk intiba çok önemli bence, görünüş için biraz titiz davranmak istiyorum. Sizlerinde eklemek istediği hususlar var ise benimle paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler.
Selamlar,
Aynı sektördeki bir kaç firma ile görüşme fırsatım olmuştu ve gözlenimlerimi aktarmak gerekirse; açıkçası takım elbise ile çalışan kimseyi henüz görmedim. Genelde kot pantolon ve tshirt vb. giysiler giydiklerini gördüm.
Size gelecek olursak, en azından saç ve sakalınıza bir şekil vererek düzgün bir şekilde giyinirseniz bir problem olacağını düşünmüyorum. Takım elbise ile iş görüşmesine gitmekte kötü bir fikir olmayacaktır, ancak olurda çalışanların dediğim şekilde giyindiğini görürseniz giyinişinizi yadırmayın derim. Belki giydiğiniz kıyafet sizinle iş görüşmesi sağlayacak kişide sizin işi ciddiye aldığınız düşüncesini uyandırabilir.
Şimdiden hayırlısı olsun