Düzeltme
Hatırladım evet haklısınız sizin firmanızdan hizmet almıştım. Galiba beni Ondokuz Mayıs Üniversitesi network hattından kaynaklı sorun nedeniyle sizin sunucuları yasaklı site olarak gördüğü için geri iade yapmıştım. Şimdi benim üniversitemde bir filtre var kamusal alan oldu için sizin server ip filtreye takılıyordu yani vk filtreye sokuyordu mail.ru filtreye sokuyordu sizin siteyide filtreye sokuyordu o nedenle işime yaramayacaktı ve geri iade ettim. Sonra Anındahosting almıştım.
Ama ben üniversite hattından girmiyorum evimden giriyorum fiber hattım var bu bağlantı başka bilginiz olsun. Derdimde iade almak değil hocam bilginiz olsun. Sizinle sidik yarışınada girmek istemiyorum. Galiba ürün sattınız iade yaptırdım. Bir kin ve nefret içine girmişsiniz. Ben sıkıntımın kaynağını öğrenmek istedim sadece.
--------------------------------------------------------
Anındahosting ile olan yakın ahbaplığınız beni ilgilendirmez ödeme kanıtlarıyla sevineceğim
Bu arada Yakın kankanız Cengizi hiç bilmem Anındahosting patronu kimdir sahibinin adı Cengizmidir bunuda pek bilmem ilgilenmem sizin yakınınız mış baksanıza ama
İrfan bey oranın çalışanı demek bence biraz küçümsemek olacak hocam. Bence İrfan bey bayağı sağlam çalışan
Yakın arkadaşınız Cengize söyleyin İrfan bey sayesinde Anındahosting şu an olduğu yerde maaşına zam yapsın bir müşteri gözünden söylüyorum
Ben size , "Anındahosting Cengiz diye birisi yok İrfan var karıştırdın galiba konuları" dediğiniz için onu söylediğimi biliyorsunuz sonra çarpıta çarpıta nerelere taşıyosunuz bravo