Merhabalar arkadaşlar. Bir tanıdığım yakında umreye gidecek inşallah.Acaba ordan iphone 7 istesem nerden alabilir dahamı ucuz olur türkiye ye göre ve güvenilir olurmu? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Birde arabistanda iphone 7 - iphone 7 pluslar ne kadar bunuda yazarsanız senirim.
Artık Arabistan'ın avantajı fazla kalmadı. Türk parasını geçti. SA da şuan bildiğim kadar 2,500 rial.
hiç tavsiye etmem daha geçen ay oradaydım medinede birini çok övdüler gittim adamın dükkana adam bizden daha pahalı fiyatlar verdi en son iphone 7 32 türkiyede aralıkta 2850-2900 arasına satılırken adam bizim paramızla 2594 tl demişti hatta epey bir adamı mat ettim orada baktı ben anlıyom arkasını dönüverdi bana iyi de türkçe biliyor hay senin esnaflığına edeyim sahtekar deyip çıkmıştım dükkandan o yüzden tavsiye etmem ama bilinmedik markaların ve lenovo tarzı ismi az duyulmuş markaların telefonları medine değilde mekkede hesaplıydı. bir arkadaş lenovonun türkiyede 600 tl ye satılan modelini mekkede 250 tl ye almıştı ama işte pasaport kaydı işi ödenen vergi cazibesini bozuyordu.
Hocam Geçen sene olsaydı çok avantajlıydı ancak bugün öyle değil
1 Sar 1,022 TL yapıyor artık arap parası daha değerli
Geçen sene
1 Sar 0,6 TL civarları idi.
İphone 7 32 GB 2.699 SAR = 2.705 TL.
Türkiyede zaten bu fiyata bulabiliyorsun. Üstelik Buradan alınca 2 yıl garanti oradan alırsan 1 yıl garanti. + Üstüne Telefon kayıt parası Pasaport vs. Hiç bir mantıgı kalmadı.