Yalnız konuyu açtığım zaman hiç tınlanılmayan konu nerelere gelmiş
Bende mecburen açıklama yapma gereği duyuyorum artık
İlk olarak baba oldum dememin sebebi yavru olmasından kaynaklı ve ister inanın ister inanmayın cidden insan gibi
Tabiki gerçek evlat sevgisi ile kıyaslanamaz bir durum bu ve benim de amacım bu değil. Daha henüz evli bile değilim bu yüzden çocuk sevgisini anlayamam ancak inanın yavru hayvan da sizi baba gibi hissettiriyor. Hergün ilgilenmek zorundasınız yaramazlık yapacak siz kızacaksınız gelip kendini sevdirecek kendinden çok onu düşüneceksin (üşüdü mü hasta mı oldu maması ne durumda suyunu neden içmedi bir şey mi var). Bu özellikle ilk defa yavru hayvan sahiplenenler için çok geçerli bir durum. Çünkü o hayvandan sorumlu oluyorsunuz artık. Kendini düşünmek yerine artık ona önem veriyorsunuz. Bu da bir bir nevi babalık / annelik oluyor. Bu yüzden yazdım zaten baba oldum diye.
Bana travma mı yaşıyor diyen arkadaşa gelince gerçekten sebebini anlamış değilim. Alt tarafı benzetme yaptım. Kaldı ki evlensem de çoluk çocuğum olsa da kedime olan sevgim geçmeyecek. Hatta kediyi bu yüzden de sahiplendim. Çocuklarımın hayvan sevgisine sahip olsun hayvanları sevsin diye (1 2 yıla kadar evlenmeyi düşünüyorum burdan da not olsun)
Konu cidden çok amacından sapmış bi durumda alt tarafı sevincimi paylaştım bu yüzden konuya bu şekilde bakmanızı istiyorum.