SeckinHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açan kişi benzer vakayla bizdende iade almıştı , kendi internet bağlantısında sorunları firmaya yükleyen birisi , Cengizin hizmetinde zaten böyle bişi olma ihtimali yok.

İyi forumlar.
Hocam ben sizinle hiç çalışmadım. Galiba yanlış konuya yorum yazdınız. Anındahosting Cengiz diye birisi yok İrfan var karıştırdın galiba konuları. Ben r10 bir kere iade aldım, oda parayı erken yatırmıştım arkadaşın otomasyonu hata yapmış benim siteyi komple silmişti şikayet açıp kanıtlamış sonra iademi almıştım ama bu baya önceki bir durumdur

Sizden hosting hizmeti aldığıma dair bir fatura varmıdır kanıtlarsanız sevinirim. Şu an konuda beni sağa sola konu açan müşteri ve çatışmaya hazır hostingci gibi bir durum söz konusu olmuş. Benim derdim iade almak değil

----------

İrfan bey eyvallah sağolasın

Ancak o zaman sitenize bir ibare eklemeniz lazım Turkcell Superonline fiber sahip kullanıcılar filezilla kullanmayabilirler. Yani ne bilim çok ilginç geldi. Demek firmanızla çalışan hiç superonline fiber kullanıcısı yok. Buda güzel miş İrfan bey

------------

Elazığlı hocam wordpress siteme konu ekliyorum mesela diyelim resim galerisine 20 resim ekleyecem resimleri ekliyor bir iki üç sonra dördüncü resimde bir takılma oluyor artık 10 dakikamı 20 dakikamı sonra dördüncü resim ekleniyor

Ancak mesela picload.org resim yüklüyorum sayısızca sıkıntı yok. Galiba tamamen superonline ile alakalı bir durum. Bende hızlı resim yüklemek için iki yıllığına superonline almıştım şimdi ayvayı yedik mi İrfan bey ftp kullanamayacağız anlaşılan