Askitom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
travma olmasın bak
uyku sersemliğine ver derim herkes anladı zaten

LinuxRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani size göre bir hayvan insanın çocuğu sayılamaz illa kanından veya kendi türündenmi olması lazım sevmesi sahiplenmesi için ? bekarsa evlenmesi lazım demenizde çok saçma neye inanaraktan bunları söylediniz merak ediyorum

yahu hayvanı sevebilir. bende çok seviyorum elimden geldikçe yemek artıkları olsun vs çöpe atacağıma çöpün hemen dibine koyarım veya fazla yemek olsa yine çöpe atmayıp onlara götürürüm hiç erinmeden..Hz.Peygamber (sav) efendimizin kedi olan muezza'yı çok severmiş. Hz.Peygamberimizin (sav)'in giysisinin ucunda uyuya kalmış. Uyuyan bu güzelliğe kıyamayan Peygamber Efendimiz (sav), Müezza'yı uyandırmaktansa giysisinin ucunu usulca keserek kalkmayı tercih etmiş. ve kediler insanların evlerinde ehlindendir.

yani islam dininden geliyor bu sevgi.. ve evlenmesini tavsiyemde çocuk hasretiyle yanması munasebetiyle evlenip çoluk çocuğa karışmasını özlemini çocuklarla gidermesini tavsiye etmeye çalıştım..

MERAKINIZ GİTTİ Mİ ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:08:02 -->-> Daha önceki mesaj 06:26:49 --

https://www.facebook.com/15357796367...type=3&theater

BU DA KAR YAĞDIĞINDA YAPTIĞIMIZ KAMPANYAMIZ BUYURUN BAKIN...