hocam tabi dediğin gibi anne baba vs. gibi bağ anlamında demek istemedim yanlış anlamış olabilirsin sen parise dışarda gel oğlum demiyormusun veya başka ortamlarda hayvan hakkında muhabbet varken benim de bitane oğlum var ismi paris vs. gibi bir muhabbet geçmiyor mu ? arkadaş zaten o anlamda dememiştir elbette sen parisi çocuğun kadar sevmiyormusun yani tabi baba anne oğul ilişkisi anlamında değil onu sahiplenme anlamında diyorum tabi ki anne baba oğul ilişkisi vs. maksadında birşey olması saçma olur onu demek istiyorum yanlış anlatmış olabilirim
ek olarak : travma geçiriyorsun vs. tarzı yorum için diyorum zaten arkadaş da kedi sahiplendiğini ve mutluluğundan sonra açmıştır konuyu
Tabi bende veteriner ile görüştüğümde benim oğlanın tatı tuzu yok diyorum.Benim amacım burada marjinel derecede böyle hayvanla bağ kuran hayvan severlere bunun doğru olmadığını ifade etmektir.Bizim yan villa da bir kangal var.Dişi bildigin sahibi ile güreşiyor.Kangal bu yani sağı solu belli olmaz.Alman kurtlarıda öyledir tersine geldin mi affetmez.Mesala ben Ankara ya gittiğim de gündelikçi ablamıza köpeği besle ama asla sevme derim.Çünkü benim it sevginin tozunu kaçırıyor ve ön ayakları düşürmeye yere yatırmaya üstünlük kurmaya çalışıyor.Misal Paris beni yere düşürdüğünde ben hareketsiz kalıyorum.Böylece üstünlük sağladığına inanıyor ama gündelikçi ablayı düşürse kadın o korku ile çırpınsa Paris boğar.Bakın yalnızca Paris efendi üşümesin diye yaptırdığım beton kulübe yahu insanlar gece kondu niyetine böyle yerlerde yaşıyor.Yani ben Parise çok değer veriyorum ama onun hayvan olduğunu ve bir gün mutlaka bana bunu hatırlayacağını unutmuyorum.