KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de Paris isimli bir adet Alman kurt köpeğim var.Ben onu o beni sever sayarız ama ben ona oğlum o bana babam demiyor.
Ben gel uleyn ******** diyorum.O da ne geleceğim üç öğün sosis ciğer tavuk veriyorsun diye adam mı oldun uleyn tarzı bakışlar atıyor.Hayvan sevmek farklıdır ama bir hayvana annem babam oğlum kızım yavrum aşkım diyecek kadar yalnız ve asosyal olmak farklıdır üstad.
Konu sahibini kasıt etmiyorum ama şu hayvan sevme olayına bir açıklık getireyim istedim.
hocam tabi dediğin gibi anne baba vs. gibi bağ anlamında demek istemedim yanlış anlamış olabilirsin sen parise dışarda gel oğlum demiyormusun veya başka ortamlarda hayvan hakkında muhabbet varken benim de bitane oğlum var ismi paris vs. gibi bir muhabbet geçmiyor mu ? arkadaş zaten o anlamda dememiştir elbette sen parisi çocuğun kadar sevmiyormusun yani tabi baba anne oğul ilişkisi anlamında değil onu sahiplenme anlamında diyorum tabi ki anne baba oğul ilişkisi vs. maksadında birşey olması saçma olur onu demek istiyorum yanlış anlatmış olabilirim

ek olarak : travma geçiriyorsun vs. tarzı yorum için diyorum zaten arkadaş da kedi sahiplendiğini ve mutluluğundan sonra açmıştır konuyu