Görüşünüze saygı duyuyorum fakat kendiniz bizzat söylemişsiniz eğitim düzeyi oldukça zayıf diye, bu şekilde kopya çekerekmi eğitim sistemi daha iyiye gidecek onu anlıyamadım durumu doğru açıklamışsınız ama yapılanı doğru bulmanız anormal geldi.
hayır tabiki bu şekilde düzelmeyecek. yaşınız kaç bilmiyorum, belli bir yaştan sonra artık bazı şeylerin mücadelesini vermekten bıkıp yaşam mücadelesine başlayıp kendi paçanızı kurtarma derdine düştüğünüzde ne demek istediğimi anlarsınız. 40-45 üstüyse yaşınız sizin zamanınızda sistem daha basit idi.
benim zamanımda ise lisede elektronik bölümü okuyan adam elektronik mühendisliğini seçemiyordu. düz lise mezunu elektroniğin e sinden bi haber, 220V elektriği ömrü boyunca yememiş havyadan eli hiç yanmamış adam pekala seçebiliyordu. şuanda durum ne bilmiyorum. zaten türkiyedeki eğitim sistemine karşı çıkan bi eğitim sisteminin yüzüne tüküren birisi olarak üniversiteyi yurtdışında okudum. türkiyede fakülte başına 1 profesör düşerken, ukrayna gibi 25 yaşındaki bir ülkede üniversite geneli profesör sayısı %80 idi. varın gerisini siz düşünün.
böyle bir sistemde bir öğrencinin kopya çekmesi bi tabii masum birşey.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:20:07 -->-> Daha önceki mesaj 00:10:50 --
Profil resmi ve yorumlar . Kocaman bir YAZIK.
profil resmiyle alakası ne olayın ?
bana ATATÜRK'ün mantığını kavrayamamışsınızla gelmeyin. devlet size bir gelecek vaad etmiyorsa kendi geleceğinizi kendiniz inşaa etmelisiniz. benim liderimde yurdun 4 bir yanı işgale uğramışken isyan çıkartarak anadoluyu hareketlendirdiğinde vatan haini ilan edilmişti. hatırlatırım.
böylesine saçma bir eğitim sisteminde sınıfta kalıpta fazladan 1-2 yıl heba etmek ne kadar mantıklı ? 6 yıllık üyesiniz ama ticaret puanınız 0.
anlaşılan paraya pekte ihtiyaç duyan birisi değilsiniz. ne derler bilirsiniz " bekara karı boşamak kolay".
%80'ımızın bakmakla sorumlu olduğu şeyler var. bilmem anlatabildimmi.