PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sizi facebook grubunuzdan takip ediyorum çok güzel kazandırıyorsunuz sadece merakımdan soruyorum kasayı en fazla kaçtan kaça çıkarttınız en son 5600 ünüzü görmüştüm daha fazlası olduğu oluyormu 2lik serilerde?

Günceli söyleyim o zaman en son yorumlarda ekran goruntusu atmıştım orda 7500 dü üstteki kupona 1000 attım resmini yine paylaştım 6500 güncel hali.Wonlarsa geleni çekiyorum olayım bu.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:03:02 -->-> Daha önceki mesaj 22:49:26 --

PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sizi facebook grubunuzdan takip ediyorum çok güzel kazandırıyorsunuz sadece merakımdan soruyorum kasayı en fazla kaçtan kaça çıkarttınız en son 5600 ünüzü görmüştüm daha fazlası olduğu oluyormu 2lik serilerde?
pronet sitelerde aşırı yüklü kasa bırakmıyorum nolur nolmaz diye genelde sitelere eşit pay ediyorum kasayı hem limitlerden kaçmış oluyorum hemde göze batmıyorum şuan için en fazla imajda var kasam.2 oranlarda dedigin gibi belli bi düzenim var excell tutuyorum üstte paylaştıgımla başladım excell tutmaya.