Öncelikle satışı tam kavramak için bir soru sormak istiyorum.
Komisyon olayını vs. geçelim,
Şimdi ben size 59 dolarlık bir wordpress tasarımını aldırtmak istiyorum.
Size 59 dolar +%7 komisyon veriyorum. Siz bana sadece tasarımın kodlarını mı veriyorsunuz?
Eğer böyleyse:
- Themeforest kurallarına göre tek bir lisans alındığında o lisansı sadece satın alan kullanıcı kullanmalı, başka kişiler ile paylaşmamalı.
- +olarak hem komisyon alacaksınız hem de bedavadan tasarım elde etmiş olacaksınız bu kısım zaten başlı başına etik değil.
Sorduğum soruya cevap verirseniz çok sevinirim.
Hayırlı çalışmalar.
Merhabalar,
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum, bu konuyu açmamdaki amaç kredi kartı bilgilerini vermek istemeyen, sanal kart temininde problem yaşayan ya da bu konuda daha öncesinde tecrübesi olmayan kullanıcılara yardımcı olmak istemek.
- Kullanıcıların her birine kendileri için bir e-mail ve şifre ile hesap oluşturulup, bu hesap üzerinden siparişleri geçilecek. Sonrasında da hesabın kullanıcı adı ve şifresi kendilerine teslim edilerek, hesap yönetimi kendilerine verilecek.
- Zaten itrade ve geçmiş ticaretlerimden de bunun niyetine girmeyeceğimi pek çok arkadaş anlayabilir. Lakin bu konuda kendilerine yalnızca kullanmayacağıma dair bir söz verebilirim, karşılıklı güven şeklinde ticaret yapabiliriz.
"Acaba o da kullanıyor mu ya?" gibi düşünceleri besleyecek olan arkadaşların zaten benimle ticaret yapmaması her 2 taraf için de hayırlısı olacaktır.
NOT : Bu arada belirtmekte yarar görüyorum. Forumda ve Google'da theme forest ile alakalı güvenilir mi, bilgilerimi paylaşabilir miyim gibi soru soran arkadaşların varlığını gördükten sonra konuyu açma gereği duydum. Eğer forum kurallarına aykırı bir durum söz konusu ise, konu kapatılabilir.