Öncelikle herkese değerli yorumlarını esirgemedikleri için, çok teşekkür ederim. Şu haftayı kısaca özetlersek; Final haftam olduğu için çok bakamadım. Fakat final haftam bitti ve tam gaz yola devam ediyorum. İlk postumu attım, reklamımı çıktım yarın istatistikleri takip edeceğim.
Eğer bu stratejiyi tutturabilirsem bundan sonra her sektöre farklı şekillerde uygulayarak Youtube'yı stratejilerime dahil edeceğim hocam. Çok teşekkür ederim
Çalışan insanların kaybetme gibi bir seçeneği yok. Az kazanma var, hedef varmada gecikme var, var da var. Yazılan yazının bir başarı öyküsü olacağına inanıyorum. Allah daha çok versin.
Hedefim sağlam hocam, herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece de bırakacağımı düşünmüyorum. Az kazansam dahi, kazandığımı farklı bir sektöre yatırıp o miktara ulaşacağım. İnşallah dediğiniz gibi bir başarı öyküsüne imza atar, hep beraber seviniriz
Konu iyi.
Amaç iyi.
Hedefe ulaşmak için yapılacaklar iyinin bir tık altında
(yani daha iyi kazanç getirecek işlere girilebilirdi aynı sektörde)
Takip ediyorum umarım en kısa zamanda aracı alırsınız.
Hocam, bütçem o kadar çok kısıtlı ki Türkçe bir projeyle 1 senede imkansız bir şey bu miktarı kazanmak. Yabancı proje içinde makale yazdırmam gerekiyor, bulabildiğim tek iyi şey bu oldu diyebilirim. En azından çok az bir bütçe ile parasal anlamda ki riski minimuma indirdim, böylece kaybetsem dahi üzüleceğim tek şey hedefe ulaşamamak olur.
Tolga bir ihtiyacın olursa biliyorsun
Çok teşekkür ederim, kardeşim

Kalbimdesin.. Seninde bir ihtiyacın olursa bir telefonun yeter.
Umarım hedefinize ulaşırsınız, başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim hocam. Umarım tek amacım hedefe ulaşmak
Hoş geldiniz hocam, o zaman 22 Ocak güncellemesi sizin için gelsin
Hoş geldiniz hocam, 22 Ocak güncellemesini gerçekleştirdim
#takip , başarılar dilerim.
Çok sağolun hocam, umarım hepimiz başarılı oluruz. 22 Ocak güncellemesini gerçekleştirdim bilgilerinize
info domainle örneğin ben 1,5 senedir ilk sayfadayım mesela şu sıralar bende xyz uzantıya taktım kafayı birçok sektörde alt yapı kurmaktayım. yani illa com, net olarak diye ısrar etmeye gerek yok bence, ilgilendimi uğraştımı her uzantı işe yarar diye düşünüyorum.
XYZ domaine karşı nedense bir ön yargı var ama ben gTLD'lerin ya da normal TLD'lerin SEO'da etkisi olduğunu hiç düşünmüyorum. Aylık 10-13K kazanan bir çok XYZ domainli film sitesi var mesela.
Ve bende gerçekten bir kaç sektörde XYZ alt yapısı oluşturmaya başladım sizin gibi, kesinlikle doğru bir başlangıç.
Başarılar dilerim. 😊
#Plan ve #Azim
Planlı ve Azimli bir şekilde yola devam ediyoruz hocam, teşekkür ederim
Hayırlısı, şansın bol, bahtın ve yolun açık, kaderin güzel olsun.
Amin hocam, inşallah sizinde bahtınız ve yolunuz açık; kaderiniz güzel olur
Takipteyim hocam. Çok faydalı oluyor böyle konular. Heyecanla takip ediyorum. Ben de ufaktan sizinle bir girişime başlayayım
Bende AdSense Hikayeleri kategorisinde ki tüm konuları keyifle okuyorum resmen

Ve okurken bazı konularda gerçekten çok bilgilendim, hatta böyle bir konu açtığım için çok çok daha hırslıyım hedefe ulaşma konusunda. Bir de sizlerle paylaşmak çok hoşuma gidiyor

Bir an önce hedefinizi belirleyip, girişiminize başlarsınız inşallah hocam. Herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa, elimden geleni yaparım.
Herşey güzel fakat .xyz olmasaydı iyiydi. Başarılar dilerim.
(.com ve .xyz uzun vadeli bir test yaptım, tecrübe ettim)
Hocam XYZ ve COM'un Google Algoritmasında bir yeri var mıdır? Neden XYZ domaine biraz kötü bakılıyor? Bende ilk defa XYZ domain ile bir proje yapıyorum çünkü. Hem reg fiyatı çok ucuzdu hem de böyle jenerik durdu sanki biraz isimle beraber.
Her hafta bu konuyu gelir okurum artık

Takip ediyorum, başarılar.
Bu haftada bir çayımı içmeye bekliyorum o zaman hocam, 22 Ocak güncellemesi geldi
Yolunuz açık olsun hocam başarılar.
Çok teşekkür ederim hocam, sizlerede başarılar
O zaman bu yeni güncelleme sizin için gelsin hocam
Buradaki rekabet inşallah adw panelinde yazan rekabet değildir çünkü oradaki "rekabet" olayı reklam verenler arasındaki rekabet
Bu arada xyz ile 6 ayda o para çıkmaz yaparsın edersin diyenler açın arkadaş gibi sizde deneyin ama siz .com ile deneyin arkadaşın önünde bulursunuz kendinizi.
ADW panelinde ki rekabet hocam bahsettiğim ama zaten konuya bu şekilde belirtme amacım sadece bilgilendirmeydi

Önemli olan kısımda aranma hacmiydi benim için.
6 ayda böyle bir meblanın çıkması zaten imkansız ama 1 yılda yapabileceğime inanıyorum. XYZ ile COM domainin farkı nedir? Google Algoritmasında herhangi bir yeri olmadığı söyleniyor.
Hocam öncelikle başarılar dilerim,
link.tl nin r10 konusunda ödeme alamadıklarını ve sayımların çok kötü olduğunu yazmış arkadaşlar ve sahibide r10 dan banlanmış. Sizin bu konuda ki görüşleriniz nedir, sayımlarda problem var mı? veya link.tl ile mi anlaştınız
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam. Dikkat ediyorum bir çok yerli site Link.tl kullanıyor bende bu yüzden kullanayım dedim. Daha ödeme almadım ama her hafta düzenli olarak alacağım kazandığım zaman. Böylece riske atmayacağım parayı. Sayımlarını da ben şöyle test ediyorum;
Önce gidiyorum ana linkimi Link.tl'den kısaltıyorum. Ardından bu kısalttığım linki gidiyorum Goo.gl'de(Google'nın kısaltma servisi bu) kısaltıyorum. Bakıyorum eğer Link.tl'de ki sayımlar ile Goo.gl'de ki sayımlar birbirini tutmuyorsa; işte orada bir sıkıntı var demektir.
Link.tl ile bir anlaşma sağlamadım sadece kendim önlem ala ala ilerliyorum hocam. Ama şuanlık sayımlarında bir problem görünmüyor gibi.