İyi geceler
Konuya vakıf olanların bölümü olduğu için konuyu burada açıyorum.
Adını vermek istemediğim haklarında samimi bir şekilde iyi düşündüğüm bir firmadan 6 ay yakındır reseler hizmeti almaktayım. Son iki aydır başlarına gelmeyen kalmadı ama iyi toparladılar bu işler sıkıntılı işler malumunuz. Konudan dolayı yetkili arkadaşın yanlış düşünmesini asla istemem buradan öncelikle belirtmek isterim her ne kadar benim sorunum çözülmesede yardımcı olmaya çalışsada yinede firmadan menunum. Buradan onu belirteyim sizlere
Şimdilerde bir sıkıntım var. Malum hosting firması reseler hizmeti almaya devam ediyorum. Öncelikle yönetim paneli çok kullanışlı. Teknik ayrıntılara bulaşmadan site açıp kapatabiliyorsunuz. Zaten özel ip ve reseler ücreti ile ve %18 KDV ile 60 TL yakın her ay bir ücret ödüyorum. Ancak filezilla ile son zamanlarda public_html dosya atamıyorum. genellikle " Bağlantı 5 saniye sonra bağlanacak 4 saniye sonra bağlanacak şeklinde sürekli ftp yazı çıkıyor. Ancak Winscp ile bağlanıncada wordpress dosyayı ortalama 30 dakika ile 60 dakika arasında upload edebiliyorum.
Ben sorunun kaynağının benim Superonline ip kaynaklandığını ticket açıp söyledim. Sağolsun arkadaş uzak masa üstü bağlandı uğraştı Önce hali hazırda bulunan hesapta denedi yine gecikme hatasını aldık. Daha sonra yeni hesap açtık ondada aynısı oldu. Farklı bir lokasyonda ki sunucuya denedik ondada aynısını yaptı ve sonunda hostinger bir hesap açıp onunla denedik yine aynı hatayı alıyorduk.
Arkadaşa ben TTNET hattından denettim sorunsuz bir şekilde wordpress dosyaları attırdım. Benim ip adresim 85 - 88 - 98 - 82 - 78 ile başlamayan bir ip adresi. Superonline fiber hattını kullanıyorum. Hosting görevli arkadaş ip adresini bulokladığını ancak yasaklamadığını söyledi. Winscp ile aktarım yaparken ise bağlantı kopuyor ancak bağlan dediğimizde bağlanıyor ondada çok aşırı yavaş bir bağlantı söz konusu Winscp sıkıntı port : 21 çok yavaş olması port : 22 zaten direkt ssh protokolü kapalıdır bu port arkadaş yardımcı olamadı bende sormak istiyorum buradan kesin kendisi de bu konuyu okayacaktır art niyet oldunu hissetmemesi için firma ismini vermiyorum ama yarın başka bir Super online müşterisi gelirse ona yardımı dokunur diye buradan sormak istiyorum. Sorun nedir acaba
Merhaba,
İlgili çalışmış olduğunuz firma Super online ayrıca hat varmı ? eğer yoksa bu tarz sorunlara neden oluyor.
cmd üzerinden tracert çekdinizmi. ?
ilgili 1 web siteniz özel mesaj ile yollama şansınız varmı. ?
Saygılarımla.