webtasarimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yalan üzerine yalan söylemekten vazgeçin.

24 saatten fazla dönmediniz ilk uyarımıza. Ayrıca burda kibar davranmanıza gerek yok. Ticketlerde yağdırdığınız emirler ile burdaki tavrınız uyuşmuyor.

O kadar ağır kelimelerinize rağmen yine tölerans gösterdik ve hizmet sonlandırmaktan ziyade yönlendirme yaptık. Dilerseniz şikayet açın gerekli yazışmaları ekleyelim. Bir müşteri nasıl ki firmanın hizmetini silmeyeceğinden emin olmak ister ise ( ki biz bunu sağlıyoruz) firma da müşterisi memnun olmasa dahi adil şekilde iftira ve yalanlar ile bir yerlerde müşteri tarafından konuşulmasını istemez.

Burda konuyu fazla uzatmayalım lütfen. dediğim gibi bizimde 3 yılı aşkındır sorunsuz hizmet aldığımız osman beye olumsuz yansımakta.

Ancak iftira ve yalanlarınız tekrarlaması ile biz direkt olarak şikayetimizi açacağız forumda. Sizin de haklı olduğunuzu düşünüyorsanız şikayet hakkınız tabi var. Ancak yalan ve iftiralar ile sağda solda değil. ilgili şikayet alanında...

İyi çalışmalar.

[/COLOR]
webtasarimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yalan üzerine yalan söylemekten vazgeçin.

24 saatten fazla dönmediniz ilk uyarımıza. Ayrıca burda kibar davranmanıza gerek yok. Ticketlerde yağdırdığınız emirler ile burdaki tavrınız uyuşmuyor.

O kadar ağır kelimelerinize rağmen yine tölerans gösterdik ve hizmet sonlandırmaktan ziyade yönlendirme yaptık. Dilerseniz şikayet açın gerekli yazışmaları ekleyelim. Bir müşteri nasıl ki firmanın hizmetini silmeyeceğinden emin olmak ister ise ( ki biz bunu sağlıyoruz) firma da müşterisi memnun olmasa dahi adil şekilde iftira ve yalanlar ile bir yerlerde müşteri tarafından konuşulmasını istemez.

Burda konuyu fazla uzatmayalım lütfen. dediğim gibi bizimde 3 yılı aşkındır sorunsuz hizmet aldığımız osman beye olumsuz yansımakta.

Ancak iftira ve yalanlarınız tekrarlaması ile biz direkt olarak şikayetimizi açacağız forumda. Sizin de haklı olduğunuzu düşünüyorsanız şikayet hakkınız tabi var. Ancak yalan ve iftiralar ile sağda solda değil. ilgili şikayet alanında...

İyi çalışmalar.
24 saat dönmedıysem dakika başı ınternet başındamı olmaktayım? 24 Saat boyunca sitemi kapalı tutan host firmasına bana sölemeden direk kapatan firmaya saygımı duymam gerek? Bana bildirmeniz gerekip once mail atmanız gerekip ardından kapatmanız gerekmezmiydi? Cevap almadan silmek doğrumu diyorsunuz? Benim diğer mesleğim elektrik elektrik işinde bilgisayar başında olunmuyor akşam girmek gerekiyor ve kontrol ettiğimde maili sizin mailizi gordum o saate kadarda siteyi kapalı görünce ne yapmamı bekliyordunuz? İyi yapmışsınız dememimi? Sızde kendınız çözüm üretmeyip bana hiç şifreydi eklentiydi vs birşey dediniz mi?Bana direk tema kaynaklı diyip eklentiydi, şifreydi yol gostermedınız dışardan yardım alınız dediniz. Bakın bir çözüm konusması varmı ticketinizde? Sitemi kapatıp ardından iyi konuşun davranın dmeketesiniz?? Ben netinternet firmasını bildiğim firma olumsuz hiç birşey kendisine yansımamakta. Sizin haricinizdede çalıştığım hosting firmaları netinternet firmasıyla çalışmakta ve sitemi diyorum netiyi netintenret sunucularında barındırın diye ticketimde özel belirtmekteyim. kendilerine ben takdir ettım de sizler konuyu oraya çekmeye çalışmayında. Şikayet açın demektesiniz insanların sitelerini kapatıp işlem sonlandırmakla tehdit etmektesiniz kim size bir şikayet açabilir? Ödeme talep edildiğinde kalan ayı ise yada başka siteyle kapatın o açığı denildiğinde hayır diye belirterek koz elimizde diye düşünmektesiniz. Ben zaten sizin hesabınızı sonlandıracağım diye tehdıdınızden dolayı daha size bi söz edemem. İnsanlarda zaten hizmet alan herkesde şu olacak bu firma sitemizi kapatsa kendilerine ters o ani sinir konuşsak hakaret değil demekki hesabımız silincek gibi durum olcak.