doLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hahahahahhahah şu mesajını gördüm haykırdım yemin ediyorum birader. " 20 - 21 buradayım, o zamana kadar yazmayacağım aghsdfaghsdfaghsfadshgd " diyordun...

Sana ders olsun, zerre bilgin olmayan konular hakkında atıp tutup, kendi kendine hafiyelik yapmaya kalkma. Hükümeti yerin dibine sokacam ve düşmanlık yapacam diye de insanları galeyana getirme tamam mı?

Bu mesajıda aslında yazmayacaktım ama eğer 4 üzeri olsaydı, burada güzel pozlar atacaktın, sen sen ol asla BÜYÜK KONUŞMA.
Haykır hocam sorun değil. Zerre bilgim olmayan değil, ben de kandırıldım hoş görürsünüz artık

Dostnamez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siyasete girmeyelim hoca. Bizim taraf tuttuğumuz yok. Doları 3.8 getirenleri çok iyi bilirim üniversitedeydim o zaman 2 ağaç için milleti çağırmadan hemen önce 1.7 idi dolar. Boş yapmayalım birşey iddaada bulunup çağrı yapmışsın postta bende gereğini yaptım.

https://i.hizliresim.com/o05kX2.png

Büyük büyük konuşmuşsun. Büyük büyük çağrı yapmışsın. Bende çağrına istediğin günde karşılık verdim. Bunu sen istedin yaz dedin şimdi niye öyle böyle yapıyorsun ?
Yaz dedin yazdım, tahminim tutmadı. Tartışmak istiyorsan tartışabiliriz sorun değil, dediğim gibi buradayım ama hakaret boyutuna varacak davranışlara gireceksen ben o işe girmem.

Şimdi gezi olayları yazmışsın ona cevap vereyim. Dolar gezi olayları başladığı günkü dolar kuru 1,86. Gezi olayları sona erdiğinde dolar kuru 1,98. 12 kuruş artmış. Peki gezi olaylarından bugüne bakalım. Gezi olaylarında 2 TL oldu desek düz hesap, 3,76. Aradan geçen 2-3 yılda dolar kendisini 2 ye katlamış. Şimdi çok basit soru; burada sorunlu olan gezideki o olayları çıkartan mı yoksa vatandaş mı yoksa kandırılan hükümet mi?