Sercan52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine hizmetimi sonlandırmak ile tehdit ettiniz. Ayıca sitemi ilk baş beyfendi bana bilgi vermeden direk kapattınız. Ardından yarım gün sonra sizinle ticketleştik. Sizden günümü bekleyip ardından ayrılacağımı zaten belirtmiştim hizmet bedelinide yıllık ödemiştim. Sitelerimi silip kapatmalarla Ne yazıkki tehdit etmektesiniz. bu tür tehditlerinizden dolayı kapatıp sonlandırmak gibi sizler ile kimse ticket sorununu düzeltemez. Herkes sitelerinin silinmeeceği ne durum olursa olsun net internet gibi firmalarda tavrın olmasını ister. Kullanıcısına yaklaşıma bakın sizlerin yaklaşımına bakın.
yalan üzerine yalan söylemekten vazgeçin.

24 saatten fazla dönmediniz ilk uyarımıza. Ayrıca burda kibar davranmanıza gerek yok. Ticketlerde yağdırdığınız emirler ile burdaki tavrınız uyuşmuyor.

O kadar ağır kelimelerinize rağmen yine tölerans gösterdik ve hizmet sonlandırmaktan ziyade yönlendirme yaptık. Dilerseniz şikayet açın gerekli yazışmaları ekleyelim. Bir müşteri nasıl ki firmanın hizmetini silmeyeceğinden emin olmak ister ise ( ki biz bunu sağlıyoruz) firma da müşterisi memnun olmasa dahi adil şekilde iftira ve yalanlar ile bir yerlerde müşteri tarafından konuşulmasını istemez.

Burda konuyu fazla uzatmayalım lütfen. dediğim gibi bizimde 3 yılı aşkındır sorunsuz hizmet aldığımız osman beye olumsuz yansımakta.

Ancak iftira ve yalanlarınız tekrarlaması ile biz direkt olarak şikayetimizi açacağız forumda. Sizin de haklı olduğunuzu düşünüyorsanız şikayet hakkınız tabi var. Ancak yalan ve iftiralar ile sağda solda değil. ilgili şikayet alanında...

İyi çalışmalar.