Merhaba
Öncelikle netinternetin konusunda bu tur bir diyalog oldugu icin osman beyden Özür dileriz.
Ancak forumda bir kaç yerde surekli yalan ve iftiralariniz var firmamiz hakkinda isim vermeseniz de.
Sizi uyarmadan sitenizi kapatmak??
Sitenizi taşımayı talep etmek?
Ucret almak?
Siteyi silmek ?
Teknik destek sorunu?
O kadar yalan ve iftira varki. Ve siz hala bizden hizmet alıyorsunuz.
Size destek biletinde defalarca detay ve sorun hakkinda rapor sunduk ve sorunu bildirdik. Buna rağmen siz emir vererek cevapladiniz. Ve size ısrarla yazdik hakliysaniz gidin sikayet edin kanıt ekleyin bizde ekleyelim.
5 siteniz var 1 inde toplu mail cikiyor 32 bin adet uyari gonderdik aski yapmadik siz 24 saat sonra artik mailler yığıldiginda biz aski uygulayinca döndünüz. 2 defa uyardik 1 defa da biz duzenleme yaptik. Siz ne yaptiniz emir vererek sunucuya suc buldunuz. Ustelik siteyi taşıdığınız firmada hatanin eklenti ya da sifreler vs ile ilgili olabileceğini soyledigi halde. Peki diger 4 sitede neden sorun yok ve hala neden hizmet aliyorsunuz...
Burda konuyu çok uzatmadan kanit olarak da eklemiş olalim. Ayni sekilde yalan ve iftiralara devam ettiğinizde hizmetiniz anında sonlandirilarak hakkinizda biz gerekli şikayetleri yapacağız.
Ve yine burdan ısrarla söylüyoruz hatayi bizde buluyorsaniz şikayet konusu açın. Bu iş yalan ile karalama ile çözülmez
Yine hizmetimi sonlandırmak ile tehdit ettiniz. Ayıca sitemi ilk baş beyfendi bana bilgi vermeden direk kapattınız. Ardından yarım gün sonra sizinle ticketleştik. Sizden günümü bekleyip ardından ayrılacağımı zaten belirtmiştim hizmet bedelinide yıllık ödemiştim. Sitelerimi silip kapatmalarla Ne yazıkki tehdit etmektesiniz. bu tür tehditlerinizden dolayı kapatıp sonlandırmak gibi sizler ile kimse ticket sorununu düzeltemez. Herkes sitelerinin silinmeeceği ne durum olursa olsun net internet gibi firmalarda tavrın olmasını ister. Kullanıcısına yaklaşıma bakın sizlerin yaklaşımına bakın.