Proje nin tutması ile alakalı kısım,şarkı sonrası tanıtım ve ar-ge dönemi ile alakalı o noktadan sonra araya bağlantılarım giriyor benlik birşey kalmamış oluyor
Ben hazırlayıp mix&mastering ini halledip plak şirketiyle anlaşma kısmına kadar referans olması açısından yaklaşık 3000 tl civarı bir hizmeti zaten r10 için yapmış oluyorum.
Plak şirketleri tanınmamış sanatçılarla çalışmaz çalışsa bile dolar bazı ciddi rakamlar talep eder,en amatör mix&mastering fiyatları 750 tl den başlar mix&mastering yapılmamış şarkı piyasaya sürülemez.
Yapabileceğimiz tanıtım işlemleri içinde tarzın ile alakalı müzik yapan dünyaca isimlerden support alabilmek,sayfalarında paylaştırabilmek,klip çekimi,sosyal medya optimizasyonu,sanatçı logosu,dijital imaj direktörlüğü,media kit,press kit,ve radyo&tv lere sunum olarak devam etmekte.Bunlarla tabi ki benim hiç bir alakam yok tamamı profesyonel şirket ve ekipler tarafından yapılıyor ben sadece bağlantıları sağlıyorum ve 10 luk işi 5 e yapman için bağlantılarımı kullanıyorum,lakin hepsinin bir bedeli var o kısımda yanlış anlaşılma olmasın.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:20:33 -->-> Daha önceki mesaj 15:03:28 --
alternatif/pop rock bestelerim hakkında ilgilenirseniz görüşmek isterim. pm ile iletişim bilgilerinizi gönderebilirsiniz.
Pm atıldı