Sercan52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netinternet firması ile çalıştığım firmalar çalışmakta kesintisizgüzel hizmet vrmekteler sizde eminim 100 binde 1 sorun yaşayan birisiniz. Yukarıda bir tane size yazan hostig firması benim sitemı 48 saat belirli aralıklarla kapattı ve toplu spam sorununu çözemeyip benım sitemi taşımamı talep edip bendenücreti alınarak herhangi bir özür bile dilenmeyip ilkinde uyarmadan sıtemı yayından kaldırıp sonra aktif edip ardından sonra sildiler 2 gun boyunca ticketleştik. Ben anladımkı o firmada teknık sorunlar olduğunu. Netinternet gibi firmalar hiç yoktan özür dileyip mağduriyet için kollarını sıvamış. Kendileriyle bireysel ve şahsen hostum bulunmamakta ama kendilerinin yaptığı işlerini taktir etmekteyim.
Sercan52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç bir firma karalama yok, firmalarıda yok. zaten hizmetinde sorun olan üstüne alınır. Netinternet gibı özür bile dilemeyen her sorunu insanlara yıkan firma olup hizmet veremeyen firma var. tutuma gelince siteniz izinsiz kapanıp size kapatınca bilgı veriliyorsa bu firmalık sorundur. Tema yazılımcısıdan yardım alın diyip hiç bir sorunu çözemeyen firmadır sorun. Bana çözüm için şunları bile yapın dememişlerdır, şu kısımlarda sorun var bile demediler. benden kaynaklı olsa şuan ki taşınmış olan netiyi firmasındada sorun yaşardım. daha öncesinde beyaz sayfa sorunu olmuştu yine tema yazılımcısından destek alın demişlerdı. Sorunu php select yaparak düzeltmistim kendim. kendileri sorunu çözemince tema kaynaklı demekteler. Hizmet Parasını sonucta aldıysalar çözüm Bulmaları gerekmekte kendileri çözüm yerine sitelerı kapatıp kişilere kapattıktan sonra bilgi verip çözüm Üretmeye bile çalıştıklarını düşünmüyorum. Bu yukarda arkadaş 5 saat kapalı kalmış benim bi gün başta kapalı kaldı. önce bilgi maili bile gelmedi kapatılıp sonra geldi. O firma dışında ise nedense bi sorun yaşadığım firma yok. Ben zaten bu firma sayesinde gördüm görüyorum en güzeli netinternet güzelnet netiyi gibi isimleri aklıma gelmeyen firmalar ile çalışmak gerek
Merhaba

Öncelikle netinternetin konusunda bu tur bir diyalog oldugu icin osman beyden Özür dileriz.

Ancak forumda bir kaç yerde surekli yalan ve iftiralariniz var firmamiz hakkinda isim vermeseniz de.

Sizi uyarmadan sitenizi kapatmak??
Sitenizi taşımayı talep etmek?
Ucret almak?
Siteyi silmek ?
Teknik destek sorunu?

O kadar yalan ve iftira varki. Ve siz hala bizden hizmet alıyorsunuz.

Size destek biletinde defalarca detay ve sorun hakkinda rapor sunduk ve sorunu bildirdik. Buna rağmen siz emir vererek cevapladiniz. Ve size ısrarla yazdik hakliysaniz gidin sikayet edin kanıt ekleyin bizde ekleyelim.

5 siteniz var 1 inde toplu mail cikiyor 32 bin adet uyari gonderdik aski yapmadik siz 24 saat sonra artik mailler yığıldiginda biz aski uygulayinca döndünüz. 2 defa uyardik 1 defa da biz duzenleme yaptik. Siz ne yaptiniz emir vererek sunucuya suc buldunuz. Ustelik siteyi taşıdığınız firmada hatanin eklenti ya da sifreler vs ile ilgili olabileceğini soyledigi halde. Peki diger 4 sitede neden sorun yok ve hala neden hizmet aliyorsunuz...

Burda konuyu çok uzatmadan kanit olarak da eklemiş olalim. Ayni sekilde yalan ve iftiralara devam ettiğinizde hizmetiniz anında sonlandirilarak hakkinizda biz gerekli şikayetleri yapacağız.

Ve yine burdan ısrarla söylüyoruz hatayi bizde buluyorsaniz şikayet konusu açın. Bu iş yalan ile karalama ile çözülmez