Merhaba,
Yeni pojemiz online mobil sms onay sistemini sizlerin kullanımına sunuyoruz. Artık sms onayı için sıra beklemenize gerek yok hızlı ödeme seçenekleriyle kimseye bağımlı kalmadan kendi onaylarınızı yapabilirsiniz.

Sistem içerisinde ihtiyaç duyabileceğiniz bütün sistemler mevcuttur. Facebook, Whatsapp, Gmail, Youtube, vb.

Fiyatlandırmalar gayet uygundur. Sisteme üye olarak görebilirsiniz her servisin ücreti yanında yazıyor. (Örn: Gmail, Youtube 0,50 krş)

Bilgilendirme : Kredi Kartı ile bakiye yükleme yapan arkadaşların ödeme bildirimi yapmalarına gerek yoktur. Bakiyeniz otomatik olarak eklenmektedir.

Bilgilendirme : Steam Onayı yapanlar steam site dilini ingilizce olarak kullanılarsa sms kodları sorunsuz olarak gelmektedir..

WWW.TRSMS.ORG

Kısaca Sistem Tanıtımı ve Kullanımı

https://www.youtube.com/watch?v=gVqKP8jbLSs

KAPANAN KANAL, ÜNLEME DÜŞEN HESABIN SORUNSUZ SİLEBİLİRSİNİZ. ÖRNEK VİDEO : 09.02.2016

https://www.youtube.com/watch?v=giaeVXmgItc

Bilgilendirme : Arkadaşlar farklı lokasyon yani VDS üzerinden bir kanala giriş yaptığınız da bazen "bu numara doğrulama işleminde kullanılamaz" hatası alabilirsiniz. Bu bizim numaralarla alakalı değildir. Google ile alakalıdır yani bir nevi mimlenmiş oluyorsunuz. Kanala TR lokasyon üzerinden giriş yaparak numarayı deneyin çalışacaktır. Eğer TR lokasyon üzerinden de aynı hatayı veriyorsa kanal bug'a girmiş olabilir. Başka bir kanalda deneyerek sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.

Bahsi geçen hatayı yine alan kişiler olursa bir süre giriş işlem yapmaz hesabı dinlendirirse sorunu çözülecektir...

Gmail Açarken "Bu numara doğrulama işleminde kullanılamaz" hatası alan kullanıcılar aşağıdaki şekilde alternatif yolla açabilirler.

GMAİL AÇMAK İÇİN ALTERNATİF YÖNTEM - ÖRNEK VİDEO : 09.02.2016

Not: 2 Adet Gmail Açılmıştır. Aynı ip arka arkaya biri onaysız diğeri telefon onayıyla açılmıştır. Videoyu sonuna kadar izleyiniz...

https://www.youtube.com/watch?v=0d83gJCCZGI

Servisimizi Kullanan Müşterilerimizin Yorumları

muhammed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sistem tıkır tıkır işliyor ihtiyaç duydukça alacağım inş.
sparta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kredi kartı ile ödeme olayı çok hoşuma gitti bakiye anında yüklendi,hayırlı satışlar.
Yusufben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi kartı ile 100 lira Bakiye yukledim anında otomatik yüklendi Teşekkürler Hocam çok güzel bir sistem olmuş
Yusufben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 Adet GMail siparişi geçildi Son Aldığım Mailler Baya Sağlam çıktı yeniden sipariş verdim teşekkürler
xlenonz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 gündür kullanıyoruz gayet güzel.

bazı servislerde girdiğiniz sayfanın dilini ingilizce seçmek gerekiyor sms gözükmesi için

yaneolsun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tebrik ederim güzel bir site olmuş hayırlı olsun bol kazançlar olsun
Pentagram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, çok başarılı bir sistem olmuş.
marcustanley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sistem başarılı güzel sms 30 saniye civarı geliyor saolsun kredi yükledi arkadaş denedim sıkıntısız şuan umarım devam eder böyle..
enginilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denedim çok iyi çalışıyor ellerinize sağlık.
Sathko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Hocam sistem çok güzel yalnız hızlı ve işlevsel gerçekten özellikle kartla kred ekledim 50 anında otomatik onaylandı başarılarınızın devamını dilerim sürekli çalışmak dilegim ile