erhanakyol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

netinternetin kalitesi kesinlikle tartışılmaz ve ortadadır. Yaşanılan şikayet her 2 taraf için de üzücü olmuş umarız da çözülmüştür.

Ancak sizin bir kaç yerde bir firmaya taş atar şekilde yazınızı daha gördüğüm için dostane uyarıda bulunmak istedim. Firmalar hakkında karalama yapmak hizmet sözleşmelerinde yasak olabiliyor. Daha önce bu sorunu başka bir forumda yaşamıştım.

Size de nacizane önerim varsa bir sorununuz isim vererek şikayette bulunmak ve kanıtlarınızı koymak yoksa firmadan hizmet hala alıyorsanız hem sizin hizmetinizi sonlandırma, hemde sizi şikayet etme hakkı vardır. Başıma geldiği için uyarmak istedim.

Zaten bu tutumumuza bakacak olursak haklı olsanız direkt firmayı şikayet ederdiniz diye düşünüyorum.

Zira bu konuya yorum yazan bir kaç firma var herkesi zan altında bırakmanız da yanlış bir tutum.

Dostane olarak hatırlatmak istedim.

İyi geceler
hiç bir firma karalama yok, firmalarıda yok. zaten hizmetinde sorun olan üstüne alınır. Netinternet gibı özür bile dilemeyen her sorunu insanlara yıkan firma olup hizmet veremeyen firma var. tutuma gelince siteniz izinsiz kapanıp size kapatınca bilgı veriliyorsa bu firmalık sorundur. Tema yazılımcısıdan yardım alın diyip hiç bir sorunu çözemeyen firmadır sorun. Bana çözüm için şunları bile yapın dememişlerdır, şu kısımlarda sorun var bile demediler. benden kaynaklı olsa şuan ki taşınmış olan netiyi firmasındada sorun yaşardım. daha öncesinde beyaz sayfa sorunu olmuştu yine tema yazılımcısından destek alın demişlerdı. Sorunu php select yaparak düzeltmistim kendim. kendileri sorunu çözemince tema kaynaklı demekteler. Hizmet Parasını sonucta aldıysalar çözüm Bulmaları gerekmekte kendileri çözüm yerine sitelerı kapatıp kişilere kapattıktan sonra bilgi verip çözüm Üretmeye bile çalıştıklarını düşünmüyorum. Bu yukarda arkadaş 5 saat kapalı kalmış benim bi gün başta kapalı kaldı. önce bilgi maili bile gelmedi kapatılıp sonra geldi. O firma dışında ise nedense bi sorun yaşadığım firma yok. Ben zaten bu firma sayesinde gördüm görüyorum en güzeli netinternet güzelnet netiyi gibi isimleri aklıma gelmeyen firmalar ile çalışmak gerek