GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 kere girip bir daha asla uğramayacağım tarzda bi site olmuş. %100 yanıltıcı ve boş içeriklerle dolu.
İçeriklerin kalitesi hakkında yorum beklemiyorduk fakat yine de teşekkürler..

GokhanGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi notu sorgulama olayını siz siteye nasıl entegre edeceksiniz çok merak ediyorum. Bu işi yapan bir tek Findex var ve diğer tüm bankalar 5 ile 6 tl karşılığın da internet şubesinden alabiliyorsunuz. Kredi notu sorgulama başlığı bence bir tag etiket oluşturma için yazılmış bir nevi kullanıcı çekmek yoksa onu siteye entegre edeceğinizi düşünmüyorum. Bir nevi algı olayına girmişsiniz. Kolay gelsin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:38:31 -->-> Daha önceki mesaj 09:36:28 --

Ve unutmadan verdiğiniz bilgi eksik, kredi notu sadece kredi kartı ödemesi kredi ödemesi ile artan azalan bir olay değildir. Kredi notu ödediğini cep telefonu faturası su elektrik doğalgaz internet vs üzerine kayıtlı tüm faturaların düzenli ödenip ödenmediği ile ilgili bir olaydır.
VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanları aldatmaya yönelik hareketler bunlar.

Son olarak @GokhanGok ve @VBuMaSTeR arkadaşım üslübunuzda düzeltme yapar iseniz sevinirim, findeks sistemi ne olduğu sizden daha iyi bildiğime adım kadar da eminim. Sistem işleyişi gereği alınan paradan da haberdarım. Bu konuda entegre edilecek sistem hakkında bilgi vermek gerekirse, insanlardan borç ödeme gecikmeleri, vs bilgiler alınarak, yazılan algoritma sayesinde ortalama kredi notu hesaplayan sistem sağlanacaktır. Örnek bir sistem göstermek gerekirse, EDIT sistemini inceleyebilirsiniz.