İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Elimizden geldiğince çabalıyoruz ve özen gösteriyoruz. Güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
Adsense'ye odaklanmayın. Bu şekilde inanın hiç bir şey elde edemezsiniz. Bakın burada yaptığım her şeyi adım adım anlatıyorum. Siteyi açtığım ilk gün Adsense başvurusu yaptım ve ilk aşamaya dahi girmedi site. Doğrudan 2. aşamadan başladı... Gerekli düzenlemeleri doğru bir şekilde yaparsanız inanın bana Adsense almak kadar kolay bir şey yok... Sadece çok gözümüzde büyütüyoruz. Öncelikle Google'ın amacını öğrenmek gerekli.. Gerisi kendiliğinden geliyor. Bence daha fazla vakit kaybetmeden eğer vaktiniz varsa tabi başlayın bugünden itibaren. Ve niche domaininiz üzerinden başvuru yapın. Bakarsınız bir Adsense sahibi olursunuz.
Hocam dediğiniz doğru da şimdi bir sürü makale parası vermem gerek 20 civarı makale almam gerek. Bir de Adsense alamazsam şu aşamada boşa bekleyecek yani. Biraz sıkışığım bu aralar masrafa giremiyorum o yüzden pek. Ondan önce uygun bir yoldan Adsense alabilmeye bakacağım. Özgün olarak bir iki Türkçe sektörde kendim yazacağım, sonrasında bekleyeceğim artık... Aslında açsam bir yandan da indekslenmiş olurdu sırası artmış olurdu kayıp olmazdı ama bilemiyorum.