Herkesin görmesi açısından konu üzerinden anlatıyorum,hangi tarzda bir proje ile ilgilendiğini bana bildirmen gerekiyor,edm,house,deep house,türkçe pop,r&b yada trap.... daha sonrasında ister örnek şarkı ister bizim yaratıcılıgımıza bırakarak çalışmalara başlıyoruz proje dönemi boyunca sana demo halinde şarkıda ki ilerlemeyi iletiyoruz,son olarak sen tamam işte bu dediğin anda projen hazır! sonrasında mix mastering işlemleri ve plak şirketleriyle anlaşma kısmına geçiyoruz,r10 üyelerine 1 adet şarkıyı biz ücretsiz olarak plak şirketlerinden piyasaya sunuyoruz.
Lakin sen bir ses sanatçısı isen kendine ait söz ve besteni bize gönderdikten sonra yine istediğin tarzda altyapıyı hazırlayıp üstüne sana ait vocal i ekliyoruz.
Tüm ar-ge ve tanıtım döneminde çok indirimli fiyatlarla ülke ve dünya çapı tanıtımınıda yapıyoruz.
R b, trap uygundur. Ücretsiz referans için talebim var. Ama her her hangi bir kayıt ses v.s yok. O yüzden 0 dan sizde olay referanslık için. Tutarsa gösterirsiniz referanslarınızda beni