Netinternet firması ile çalıştığım firmalar çalışmakta kesintisizgüzel hizmet vrmekteler sizde eminim 100 binde 1 sorun yaşayan birisiniz. Yukarıda bir tane size yazan hostig firması benim sitemı 48 saat belirli aralıklarla kapattı ve toplu spam sorununu çözemeyip benım sitemi taşımamı talep edip bendenücreti alınarak herhangi bir özür bile dilenmeyip ilkinde uyarmadan sıtemı yayından kaldırıp sonra aktif edip ardından sonra sildiler 2 gun boyunca ticketleştik. Ben anladımkı o firmada teknık sorunlar olduğunu. Netinternet gibi firmalar hiç yoktan özür dileyip mağduriyet için kollarını sıvamış. Kendileriyle bireysel ve şahsen hostum bulunmamakta ama kendilerinin yaptığı işlerini taktir etmekteyim.
Merhaba
netinternetin kalitesi kesinlikle tartışılmaz ve ortadadır. Yaşanılan şikayet her 2 taraf için de üzücü olmuş umarız da çözülmüştür.
Ancak sizin bir kaç yerde bir firmaya taş atar şekilde yazınızı daha gördüğüm için dostane uyarıda bulunmak istedim. Firmalar hakkında karalama yapmak hizmet sözleşmelerinde yasak olabiliyor. Daha önce bu sorunu başka bir forumda yaşamıştım.
Size de nacizane önerim varsa bir sorununuz isim vererek şikayette bulunmak ve kanıtlarınızı koymak yoksa firmadan hizmet hala alıyorsanız hem sizin hizmetinizi sonlandırma, hemde sizi şikayet etme hakkı vardır. Başıma geldiği için uyarmak istedim.
Zaten bu tutumumuza bakacak olursak haklı olsanız direkt firmayı şikayet ederdiniz diye düşünüyorum.
Zira bu konuya yorum yazan bir kaç firma var herkesi zan altında bırakmanız da yanlış bir tutum.
Dostane olarak hatırlatmak istedim.
İyi geceler