Kdrncr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takipteyim. Aylardır domain aldım da başlayamadım Adsense hesabım yok diye niche işlerine. Vakit de bulamadım gerçi. Takipteyim hocam bana da yol gösterecek inşallah yaptığınız çalışmalar... Emeğinize sağlık. İnşallah karşılığını alırsınız. Millet kopya içerikler ile ne paralar kazanıyor niche ile. Siz özgün çalışıyorsunuz, helalinden gözetiyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin inşallah...
İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Elimizden geldiğince çabalıyoruz ve özen gösteriyoruz. Güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Adsense'ye odaklanmayın. Bu şekilde inanın hiç bir şey elde edemezsiniz. Bakın burada yaptığım her şeyi adım adım anlatıyorum. Siteyi açtığım ilk gün Adsense başvurusu yaptım ve ilk aşamaya dahi girmedi site. Doğrudan 2. aşamadan başladı... Gerekli düzenlemeleri doğru bir şekilde yaparsanız inanın bana Adsense almak kadar kolay bir şey yok... Sadece çok gözümüzde büyütüyoruz. Öncelikle Google'ın amacını öğrenmek gerekli.. Gerisi kendiliğinden geliyor. Bence daha fazla vakit kaybetmeden eğer vaktiniz varsa tabi başlayın bugünden itibaren. Ve niche domaininiz üzerinden başvuru yapın. Bakarsınız bir Adsense sahibi olursunuz.