Tahmin yürütüp 4 TL olacak diyebiliyorum peki hocam sen tahmin yürütüp 3 TL olacak diyebiliyor musun? Ben birşeye dayanıp 4 TL olacak diyebiliyorken sen sadece skor tabelasına bakarak maçı yorumluyorsun. Ayın 20 maksimum 21'inde 4 TL olacak bunu da buraya yazıyorum. Alıntı yaparsınız.
21 Ocak'a kadar kimseye dolar hakkında cevap vermeyeceğim, ya da başka birşey yazmayacağım. O gün geldiğinde hepinizi buralarda görmek istediğimi de belirtiyorum. Ben burada olacağım.
Turgay böyle bir tahminin olduğunu daha önceden okusaydım dolardaki paranı çevirmen için eski bir arkadaşın olarak elimden geleni yapar seni ikna etmeye çalışırdım.
Dolar 2017 e çok hızlı girdi, kurlar çok aşırı dalgalandı ilerisi için tahmin etmek çok zor ama şunu söyleyebilirim ki en azından ocak ayı içerisinde 4 tl olmasını beklemiyorum kesinlikle.
Bugün trump görevi devir aldı, birkaç gün önce konuşmasında "dolar olması gerekenden daha güçlü, tehlikeli vs." gibi ifadeler kullandı.
Ayrıca 24 ocakta merkez bankasının kararları açıklanacak ve aldığı kararlar doları etkileyecektir özelliklede faiz kararı çıkarsa dolarda düşüş kaçınılmaz olur.
Böyle durumlarda yapılması gereken şey yüksek iken bozup düşüşte tekrar almaktır.
Eğer uzun vadede yatırım yapmak istersen altın öneririm.
Dolar yükselirse altında yükseliyor, yada her ikisi birden düşüyor. Doların ne olacağını bildiğim için altındaki paramı bugün tl'e çevirip beklemeye geçtim düşüşün yeterli olduğunu düşündüğüm an tekrar altın alarak bu kez yükselmesini bekleyeceğim.