Konu
Türkiye'de ilk ve tek 'GhostMusicProduction' Hizmeti
20-01-2017, 01:51:05
Bercin90
Ghost Production nedir?
sorusunu merak edenler için,önce örnek vermek gerekirse A adında ki sanatçı X adında bir track piyasaya sürüyor,şarkı patlıyor milyonlar dinleniyor A çok mutlu A popüler lakin şarkıyı üreten proje haline getiren aslında B isminde biri.B yi kimse tanımıyor ve asla adını duymuyor çünkü B GhostProducer
Tüm dünyada ufak bir araştırmayla Tiesto,Abba,Sander Van Doorn gibi isimlerin bu hizmetle dünyada tanındıklarını öğrenebilirsiniz
Ben ve ekibim sizin için ne yapabilir?
İster Dj ister Pop sanatçısı,isterseniz bir R&B tutkunu yada müzikle hiç ilgilenmemiş biri olupta acaba kendime ait bir şarkım olsaydı ne olurdu? Sorusunu soran biri olmanız farketmeksizin sizin için istediğiniz tarzda ve sound da müzikler üretip siz tamam işte bu benim müziğim diyene kadar,sizin için çalışabiliyoruz.
Biz kimiz,tanınıyormuyuz,piyasada ki yerimiz ne
?
Kendimi tanıtacak olursam,dünyanın en büyük Electronic Müzik Platformu Beatport üzerinde Ekim ayında piyasaya çıkan EDM tarzda parçam ile Türkiye'den
elde edilen en yüksek sıralama olan 21. ile David Guetta,Martin Garrix,Afrojack,Tiesto gibi isimleri geride bırakmış spotify,itunes gibi platformlarda hit olmuş Google tarafından sanatçı/ünlü olarak gösterilen Türk DJ/Prodüktörüm.Ciddiyetine inandığım arkadaşlara tüm sosyal medya hesaplarım ve internet sitemi zaten yollayacağım.
Bahsettiklerim ile alakalı detaylı bilgi ve referanslar pm olarak atılacaktır.GhostProduction adı altında hizmet verdiğimiz için suanlık yapabileceklerimizi burdan acıklamak iki taraf için daha saglıklı.
Yine Türkiyenin en büyük plak şirketleri ile ortaklıgımın bulunması dolayısı ile sizlere tanıtım ve ar-ge kısmında da eşlik etmiş olacağım.
Ne tarz projeler yapabiliriz?
Kendim dj/Produktör oldugum için Electronic Dans Müziği ve her türü(Deep House,Bigroom,Future House,VS) R&B ve türkçe pop ile alakalı her türlü talebi tatminkar boyutta karşılayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz,aynı zamanda şirket,ofis,mağaza yada reklamlarınız içinde gerekli çalışmaları yapabilmekteyiz
Ghost Production Hizmeti satın aldım,sonrasında elimde şarkı ile bekliyecekmiyim?
İşin en eğlenceli kısmı bu kısımdan itibaren başlıyor,seni tanınan bir sanatçı yapabilmek adına,promotor firmalarla iletişimine geçmene yardımcı oluyoruz,bu firmaların yapabilecekleri arasında tarzında ki ünlü isimlerden projen için support alabilmek,video mesaj yayınlatabilmek,beraber çalışma fırsatı,artist logo,web sitesi çalışması,dijital imaj direktörlüğü,sosyal medya optimizasyonları,media ve press kit hazırlanması,tv lere ve radyo lara şarkının sunumu,sahne playlist i hazırlama gibi hizmetlerinizi sizin adınıza yapıyorlar,fiyatlandırma politikaları sizin seçtiginiz paketin doluluğuna göre değişmekte.
Son olarak ben bir bay ve bayan vocal olmak üzere tüm çalışmalarımızı kendi profesyonel home stüdyomuzda yapıp,anlaşma sonrası tüm proje dönemin de skype ve telefon üzerinden 7/24 destek ve iletişim içerisinde kalarak en hızlı şekilde teslim edicek şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz
Merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz herşey için lütfen pm atın.Aklıma geldikçe konuya eklemeler yaparım
.