neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen yakınlarda mobilyacı veya sanayi yok mu? İnternet bazen alışverişlerde kolay oluyor da 4 metre tahtayı da buradan aramak saçma geldi bana
Şöyle söyliyim saçma gelecek mi tekrar karar verelim Bugün gittim sordum en az 3 yere, hepsi hazır aldığı için standart ölçülerde verdiler 122x240 bende dedim belki burada bu işin kesimini yapan arkadaşlar da olabilir yani etrafta yok kısa olsa kesilir ama uzun yoktan vaar edilmez ki dime ama insanlar 5 TL lik seo paketi satıyor benim ortalama ürünüm 100 TL buradan da azıcık rahatlarsın sanırım

Phlegm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslinda ucuz oldukca, keresteciler sitesi gibi bisey bulabiliyosan isini gorur, koctasin internet sitesinden alabilirsin muhtemelen, cepteyim bakamadim

hocam bo zamanınızda bakarsa sevinirim ben baktım daha önce bu üründen almadığım için bulamadım da sayılır hepsi standart. en altta detaylı cevapladım ekliyim birde kontrplak sormuştum 170x220 gayet iyi geldi ama fiyatı 85 TL idi onu alacağım 2,5 adet OSB denk geliyor
Ama 150 genislikte malzeme bulamayabilirsin 125x250 veya 120x240 idi yanlis hatirlamiyorsam
İşte o mahvediyor standar 122 ama bana 146 lazım 150 işte

TolgaKSR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aradığın tahta parçaları zor bulunan bir şey mi veya pahalı mı?
Aslında kolay ama çevremde istediğim ölçülerde yok çünkü standart üretimmiş herkes hazır plaka alıyor dedim belki kesim yapan arkadaşlar vardır. Örneğin bugün sorduklarımdan ; 122x240 OSB 35 TL dediler.