Bizimle çalıştığınız için biz teşekkür ederiz yeni bir projede tekrar buluşmak dileklerimiz ile iyi forumlar

Raa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel bir iş için tema yaptırdım kısa bir süre içerisinde teslim ettiler ve istediğim her şeyi tamamen başarıyla bitirdiler. Ellerine yüreklerine sağlık.
asigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aylardır ugrastığımız 5-6 kişiye gösterdiğimiz url sorununu on dakika gibi kısa bi sürede ücretsiz olarak yaptı, ısrarıma ragmen ucret almadı son derece yardım sever işinin ehli bi arkadaaş wordpress konusunun piri diyebilirim gözünüz kapalı iş verebilirsiniz. son derece ehil bi insan bu devirde fırsatcılık yapmayan boyle insanlar kaldı mı diye hala düşünüyorum buyuksun üstad.
MadLuck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu arkadaşlar bir harika. psd to html css işlerini müthiş bir hızda teslim ediyorlar. yaptıkları işleri çok beğeniyorum kodları tertemiz ve sorunsuz. daha çok işlerimiz olacak kendileriyle. başarılarının devamını diliyorum
EEM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iletişimi çok güçlü biri. 3 eklenti üzerinde konuştuk ve anlaşmaya vardık. iş verildi.
niyazitopcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlarla beraber çalışıldı. Paradan önce kesinlikle işe önem veren kişiler. Yaptıkları iş kaliteli ve son derece güvenilir insanlar.
infoakademi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PSD to CSS dökümü yaptırıldı. Sorunsuz, güvenilir ve hızlı arkadaşlar. Projelerinizi gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz.