maxipower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel sistem olmuş, ellerinize sağlık.
deoper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem çok güzel, çok esnek. Sağolsunlar kendileriyle iletişime geçtim ve bana ücretsiz kredi yüklediler. Wordpress sunucu sipariş ettim ortalama 1 dakika içerisinde mail adresime sunucu bilgileri ve wordpress giriş bilgileri geldi. Hız konusunda gayet iyi.

Daha sonra başka projelerim için bir tane Windows10 sunucu siparişi verdim, yine 1-2 dakika içerisinde mail adresime IP ve rdp bilgilerim çoktan gelmişti. Uzaktan bağlandım, torrent'le makinaya Visual Studio download ettim, download hızı tamin edici. Uzak masaüstü bağlantısı gayet hızlı tıklamalara gayet hızlı tepki veriyor.

Testlerim devam ediyor. Şimdilik çok memnunum, kurulan windows sunucular kendiliğinden crack'li geleymiş çok iyi olacakmış ama yakışmaz tabi. O yuzden aldığınız windows makinaların lisanslaması şimdilik sizlerin sorumlulugunda. Ancak şirket yetkilileriyle görüştüğümde yakın zamanda windows makina sipariş ederken belki extra aylık 3-5$ daha faturaya ekleyerek o şekilde lisans sunmak için çalışmaları olduğunu söylediler.

Şimdilik herşey çok umut verici.
İlginiz için tekrar teşekkürler, tester alt yapınızda bulundum, büyük ihtimal müşteri olarak da bulunacağım..

Saygılar

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sistemimizi denemek, test etmek isteyenler aşağıdaki linkten kayıt olarak, ücretsiz deneme hakkı kazanabilirler.

Ücretsiz Dene

Promosyon kodu bölümüne, r10.net yazınız.

Gördüğünüz ve Rastladığınız hataları bize geri bildirirseniz seviniriz.

Geri Bildirim; https://bulutsunucu.net/geri-bildirim